Νέα από Ελλάδα
Δεληγιαννιδης: “Τελικός το ματς με την Λαμία”
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Φως» και σχολίασε την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της SuperLeaugue απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία.
Διαβάστε πιο αναλυτικά τι δήλωσε ο αμυντικός του ΟΦΗ:
«Στα τελευταία τρία ματς δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και όσες δημιουργούμε δεν τις εκμεταλλευόμαστε. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πιστεύω πως αν μπει ένα γρήγορο γκολ θα ανέβει και η ψυχολογία και θα έρθουν κι άλλα. Θέλουμε αυτό το γρήγορο γκολ. Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας. Γενικά πάντως δε νομίζω πως δεν σκοράρουμε φέτος» είπε αρχικά ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ.
Στο γενικότερο σχόλιό του για το προχθεσινό ματς σημείωσε: «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, δουλέψαμε στην προπόνηση στο πώς θα κλείσουμε την ΑΕΚ. Τα καταφέραμε στα πρώτα 25 λεπτά, μετά όμως γυρίσαμε λίγο πίσω χωρίς λόγο και η ΑΕΚ ανέβηκε και σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα καλύτερα, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί μπροστά. Συνολικά όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να το κρατήσουμε για τη συνέχεια».
Καθοριστική για την εξέλιξη της προχθεσινής αναμέτρησης υπήρξε η φάση του δεύτερου λεπτού με την ανατροπή του Δεληγιαννίδη από τον Χουλτ. Μας ξεκαθάρισε ο 23άχρονος: «Υπήρχε επαφή. Ο διαιτητής ήταν μπροστά αλλά δεν έδωσε κάτι. Δεν είναι όμως δουλειά μου να αναφέρομαι στη διαιτησία και ούτε ενδιαφέρει την ομάδα να μιλάει γι’ αυτά τα θέματα. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο γήπεδο. Βέβαια αν είχαμε σκοράρει με το πέναλτι, θα ήταν άλλο παιχνίδι έπειτα, θα βάζουμε ακόμα πιο δύσκολα στον αντίπαλό μας».
Όσο για το τι αλλάζει στον ΟΦΗ με την έλευση Βέρα, εξήγησε: «Οι νέοι προπονητές μας είπαν ότι θέλουν ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε τον αντίπαλο μπροστά. Το βγάζουμε σιγά – σιγά. Μας λείπει το γκολ και το δουλεύουμε στις προπονήσεις».
Για τον «τελικό» που ακολουθεί στο Ηράκλειο με τη Λαμία, τόνισε: «Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Αυτό με τη Λαμία ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε να την πλησιάσουμε. Όμως δεν είναι τελικός με την έννοια πως αν χάσουμε τελείωσαν όλα. Αλλά σίγουρα είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας να ασκήσουμε έντονη πίεση με τη βοήθεια του κόσμου μας».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος


Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.
Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-





Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας










