Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Καραμάνος και για του χρόνου….

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Καμία πρόθεση να λύσει νωρίτερα από τα συμφωνηθέντα το συμβόλαιο του δεν έχει ο Τάσος Καραμάνος σύμφωνα με δημοσιεύματα. 



Η εφημερίδα Sportime αναφέρει πως ο Τάσος Καραμάνος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, δεν σκέφτεται να λύσει νωρίτερα το συμβόλαιο του (υπάρχει ειδικός όρος σε αυτό) και κατ επέκταση σκέφτεται την παραμονή και την νέα σεζόν στην Λαμία… 

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ήταν από τους παίκτες που αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τότε, μάλιστα, υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ωστόσο, η Λαμία τον κάλυπτε πλήρως. Διετές συμβόλαιο και 180.000 ευρώ ετησίως! Πώς να μην έλεγε «ναι» ο Τάσος Καραμάνος; Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κυανόλευκων» για φέτος ήταν, αφού ο Χασίμ Μαστούρ ουδέποτε εξάντλησε το συμβόλαιό του.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, βέβαια, υπήρχε όρος να το ξαναδούν στο τέλος της σεζόν. Εάν θέλει, δηλαδή, το καλοκαίρι ο Καραμάνος μπορεί να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όμως, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση. Περνάει καλά, η ομάδα τον εμπιστεύεται και έχει δέσει και με τους υπόλοιπους. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και την επόμενη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Δεν προβλέπεται, άλλωστε, να πειραχτούν καθόλου οι απολαβές του για του χρόνου, ενώ πολύ δύσκολα θα δώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόσα για άλλον παίκτη. Εξαίρεση από τους νυν θα μπορούσε να αποτελέσει μόνο ο Φακούντο Μπερτόγλιο υπό προϋποθέσεις.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Lamia Polis 87.7

Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης

ntotis
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Κόρινθο ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Ντότης – Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Διπλού Μαρκαρίσματος»

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο Βασίλης Ντότης, με την ομάδα της Πελοποννήσου να ανακοινώνει την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτο το «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, με το σχετικό ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της Κορίνθου.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 2002) αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας.

Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Κορίνθου εκτιμούν ότι η ποιότητα, η τεχνική κατάρτιση και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος:

«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλειου Ντότη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλειος Ντότης, γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έρχεται στην Κόρινθο έχοντας ήδη παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές ομάδες και διαφορετικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Michalovce της Σλοβακίας. Στην Ελλάδα έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στη Λαμία.

Η ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητά του να δημιουργεί και να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή αποτελούν στοιχεία που προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μας.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή