Μεταγραφές
“Δεν ισχύουν τα σενάρια για Ασούμπρε…. “
Μπορεί η παραμονή του Ζαν Λυκ Ασούμπρε να θεωρείτω δεδομένη σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετικά.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα lamiasports.com αναφέρει πως κατόπιν συνομιλίας με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η περίπτωση του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού μόνο τελειωμένη δεν είναι…
Aναλυτικά το δημοσίευμα:
Πριν από μερικές ημέρες, τοπικά και αθηναϊκά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα ως ελεύθερος.
Το LamiaSports, όμως έχει το ρεπορτάζ το οποίο αλλάζει το όλο σκηνικό γύρω από την υπόθεση του Ιβοριανού.
Πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με αθηναϊκά αλλά και τοπικά δημοσιεύματα, είχε γίνει γνωστό πως ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε θα παραμείνει κάτοικος Λαμίας και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ… και τη νέα χρονιά.
Μάλιστα, τα δημοσιεύματα τόνιζαν πως πολύ πιθανόν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και ανήκει και αγωνίζεται δανεικός στη Λαμία και να υπογράψει στους «κυανόλευκους».
Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή όμως, επικοινώνησαν με το LamiaSports και μας υπογράμμισαν πως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο, ακόμη.
Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, τις προτάσεις των οποίων θέλουν αρχικά να εξετάσουν και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Τέλος, σημείωσαν πως ο Ιβοριανός εξτρέμ, περνάει καλά στη Λαμία, του αρέσει το περιβάλον εδώ αλλά το μόνο που σκέφτεται αυτή την στιγμή είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό.
Πιο συγκεκριμένα:
«Μέχρι στιγμής, ότι έχει γραφτεί είναι απλά σενάρια τα οποία δεν ισχύουν. Ακόμη, δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το μέλλον του Ασούμπρε για τον οποίον θα παρθούν αποφάσεις αργότερα. Δεν έχει υπάρξει συμφωνία ούτε με την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά ούτε και με τη Λαμία. Γνωρίζουμε ότι στους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία αρέσει πολύ ο ποδοσφαιριστής, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για την απόκτησή του και πρέπει να εξεταστούν και αυτές. Ο Ασούμπρε νιώθει πολύ καλά στη Λαμία και το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή, είναι ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό».
Απ΄ότι καταλαβαίνεται και εσείς, είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να μιλάμε για συμφωνίες και παραμονή του ποδοσφαιριστή την πόλη μας, καθώς υπάρχει και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία


Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους να συμφωνούν με τον αδελφό του Θωμά Αρσενίδη, Δημήτρη!
Ο Δημήτρης Αρσενίδης είναι επιθετικός, 24 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του ΠΟ Ελασσόνας. Νωρίτερα στη καριέρα του είχε αγωνιστεί και στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού, καταγράφοντας μάλιστα συμμετοχές, γκολ και ασίστ και στο UEFA Youth Leageue.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Αρσενίδη.
Ο Αρσενίδης, που είναι 24 ετών (18/06/2002) και αγωνίζεται ως επιθετικός έρχεται για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έπαιξε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 έως και την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τον χειμώνα του 2021 πήγε στον ΟΦ Ιεράπετρας (Super League 2).
Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική κατηγορία), πανηγυρίζοντας, μάλιστα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο. Τη χρονιά 2022-23 ξεκίνησε στον Πανηλειακό και τον Ιανουάριο του 2023 μετακόμισε στον Αλμυρό Γαζίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας, την Ανθούπολη, τον Πανναξιακό και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ελασσόνας κατακτώντας την προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο.
Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Παίδων και Νέων, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει στο βιογραφικό του παιχνίδια και στο UEFA Youth League, καταγράφοντας συνολικά ένα γκολ και δυο ασίστ.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-






Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης



































