



Αντίπαλοι
Μπράμπετς: «Δεν υποτιμούμε τη Λαμία / Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»
Για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (5/03) και ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλά για το αυριανό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», τονίζει ότι η ομάδα του διανύει καλή αγωνιστική περίοδο, ενώ όπως αρχικά πρέπει να κρατήσουν την πέμπτη θέση.
Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη επισήμανε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και όπως είπε αν κρατήσουν το ρυθμό που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια, οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τη νίκη και κόντρα στη Λαμία.
Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA:
Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης για την αναμέτρηση με τη Λαμία, μετά τις προηγούμενες δύο νίκες κόντρα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο:
«Η νίκη με τον ΟΦΗ ήταν σημαντική, γιατί ηρεμήσαμε. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε την ανοδική πορεία μας με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Τώρα, το παιχνίδι με τη Λαμία είναι δύσκολο. Είμαστε, όμως, σε καλό μομέντουμ. Αν παρουσιαστούμε σε αυτό το παιχνίδι με το ρυθμό που είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, θα πάρουμε τη νίκη».
Για το ποιος είναι ο στόχος του Άρη από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα:
«Το πρώτο που θέλουμε είναι να κρατήσουμε την πέμπτη θέση. Τα πλέι οφ, που ακολουθούν, θα είναι όλα ντέρμπι. Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες, όμως, πριν τα πλέι οφ. Μετά θα δούμε πώς θα είναι οι αντίπαλοί μας και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς».
Για το ότι η Λαμία “καίγεται” για βαθμούς στον αγώνα με τον Άρη, καθώς είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα και πόσο αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης:
«Σαφώς και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας! Και ο Ιωνικός τελευταίος ήταν, όταν αγωνιστήκαμε εναντίον του στην έδρα του, και χάσαμε. Οι τελευταίες δύο νίκες, όμως, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι αλήθεια ότι εκτός έδρας δυσκολευόμαστε και πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να σκοράρουμε πρώτοι γκολ κόντρα στη Λαμία. Αν το κάνουμε αυτό, θα ανοίξει το παιχνίδι και θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες για νίκη”.
Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον αντίπαλό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο:
«Δεν πιστεύω ότι έχουμε να προσέξουμε κάτι συγκεκριμένο. Πάντα είναι δύσκολο, όταν παίζεις με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους και να βάλουμε γκολ πρώτοι. Γενικώς, πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας και την ανωτερότητά μας. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».
Για το ότι φαίνεται η τριάδα στο κέντρο, με Ετέμπο, Νταρίντα και Ρουπ να έχει δέσει και να δίνει λύσεις μεσοαμυντικά:
«Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Στα τελευταία παιχνίδια πράγματι φαίνεται στο γήπεδο ότι αυτοί οι τρεις πηγαίνουν καλά. Όλοι στο ρόστερ, όμως, είναι καλοί παίκτες και τους έχω εμπιστοσύνη».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου


Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.
Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.
Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.
Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-






Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Στις 31 Ιουλίου μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι ομάδες της Γ’ Εθνικής
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μοσχολουρίου ο Τσόφλιος

























