Ακολουθήστε μας

Νέα

Χάνει Παναιτωλικό ο Βιγιάλμπα!

Χωρίς τον Λεάντρο Βιγιάλμπα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι της Δευτέρας ο ΠΑΣ Λαμία. Μέσα ο Ντέλετιτς….

Στην προπόνηση της Πέμπτης Μίλος Ντέλετιτς και Λεάντρο Βιγιάλμπα αποχώρησαν αντιμετωπίζοντας διαφορετικά μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Για τον Ντέλετιτς η κατάσταση ήταν εξ αρχής πιο εύκολη και αυτό διότι αποχώρησε προληπτικά, έκανε εξετάσεις και χθες επανήλθε.

Στον αντίποδα ο Λεάντρο Βιγιάλμπα, ο οποίος υπέστη τράβηγμα αποχώρησε από το οικογενειακό διπλό και πλέον έχει πέσει πάνω του το ιατρικό επιτελείο.

Οι πιθανότητες δεν είναι φυσικά με το μέρος του και ως εκ τούτου δεν θα είναι έτοιμος να συνεισφέρει στη προσπάθεια της ομάδας μας για τους πρώτους βαθμούς της σεζόν απέναντι στον Παναιτωλικό!

Νέα

Τεννές: Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα

Lamiara

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, στην κάμερα της NOVA o Μπαμπης Τεννές:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, είμαστε πίσω και θέλουμε τους βαθμούς. Υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να είμαι αισιόδοξος και ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Ήμασταν καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι, οι αμυντικοί μας δεν έδωσαν δικαίωμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Κάναμε καλή προσπάθεια, έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολη συνέχεια. Έχουμε και στην επίθεση δημιουργικούς παίκτες, αλλά αν είναι σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης,τότε τα πράγματα θα είναι καλά για μας».

Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΧΡ. ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>