Ακολουθήστε μας

Νέα

Χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε Συρογιάννη

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το χέρι στην τσέπη θα βάλει η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και ο γενικός αρχηγός της ομαδας Γιάννης Συρογιάννης ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της SuperLeague 1.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (Διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Ξάνθη:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β’, σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τρείς (3) αγωνιστικές (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 14 παρ. 1, 2 και 3, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)

2/ ΠΑΕ Λαμία, Γ. Συρογιάννης (Εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Λαμία:

Επιβάλλει στην ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στον Γ. ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) αγωνιστικές (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 14 παρ. 1, 2 και 3, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)

3/ ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14299/23-7-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 28ης-7-2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 14299/23-07-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14505/2020 από 28/7/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

4/ ΠΑΕ Άρης: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14299/23-7-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 28ης-7-2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 14299/23-07-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14373/2020 από 24/7/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

5/ ΠΑΕ Βόλος: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14299/23-7-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 28ης-7-2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 14299/23-07-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14393/2020 από 24/7/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

6/ ΠΑΕ ΟΦΗ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14299/23-7-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 28ης-7-2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00.»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 14299/23-07-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14374/2020 από 24/7/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τον ΠΑΣ Λαμία 1964 αποχαιρέτησε ο Γιώργος Βρέττας, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ομάδα της Φθιώτιδας, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βρέττας αποτέλεσε μέλος της προσπάθειας της Λαμίας στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες και μέσα από την παρουσία του με την κυανόλευκη φανέλα έζησε σημαντικές στιγμές και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες.

Όπως είχαμε αναφέρει και στη χθεσινή εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στη Β’ Κατηγορία με την Αγία Νάπα.

Μάλιστα, στην Αγία Νάπα ο Βρέττας θα συναντήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με πρόσφατη παρουσία στο φθιωτικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Σταυρού στη Γ’ Εθνική.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βρέττα

Ο Γιώργος Βρέττας αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Λαμία με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, αναφερόμενος στην πορεία του από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, αλλά και στις αναμνήσεις που δημιούργησε στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Βρέττα:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που με στήριξε από τις ακαδημίες, έπειτα μου έδωσαν την ευκαιρία και ανδρώθηκα στην πρώτη ομάδα, και την περσινή σεζόν καταφέραμε κάτι που κρίθηκε αδύνατο από πολλούς. Άπειρες εμπειρίες, αξέχαστες στιγμές και φιλίες που θα κρατήσουν.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλα τα άτομα που βοήθησαν στο έργο της ομάδας, από τους προπονητές και τους παίκτες μέχρι και τον κόσμο που δεν έχασε ευκαιρία να είναι δίπλα μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή