Ακολουθήστε μας

Διάφορα

“Χτίζουμε” την ενημέρωσή σας σε γερές βάσεις….

Από την ημέρα της δημιουργίας του Lamiara.gr στόχος ήταν να “χτίσουμε” κάτι δυνατό, πάνω σε γερές βάσεις. Γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να μακροημερεύσουμε και να γίνουμε συνήθεια στην καθημερινή σας ενημέρωση. Πλέον στη προσπάθεια αυτή, έχουμε έναν νέο σύμμαχο!

Μια κατασκευαστική εταιρεία η οποία ξεχωρίζει για τη μακροχρόνια πορεία της, μένοντας πιστή στο όραμα της κι απαντώντας με επιτυχία στις σύγχρονες προκλήσεις .

Η Τεχνική Εταιρεία Αφοί Χρήστος Νταφλούκας Ο.Ε ιδρύθηκε την δεκαετία του 80’ και έχει κατασκευάσει ένα μεγάλο αριθμό από κτίρια κατοικιών και πολυκατοικίες στην Λαμία και σε γύρω περιοχές. Το έτος 2001, το τεχνικό γραφείο μεταφέρθηκε από την διεύθυνση Βύρωνος 18 στην διεύθυνση Αθηνών 92 και στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών εργασιών.

Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών, των ανακαινίσεων και της διαμόρφωσης  κτιρίων, τόσο οικιστικών όσο και επαγγελματικών χώρων παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου, στον σχεδιασμό, την μελέτη και την τοποθέτηση των υλικών έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει  σε ιδιόκτητη έκταση 5.000 m2 (Λεωφόρος Δημοκρατίας 52, Λαμία) κέντρο δομικών υλικών με πλήρη μονάδα παραγωγής ασβεστοπολτού , στεγασμένους χώρους οι οποίοι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με μονάδες κοπής, επεξεργασίας και διαμόρφωσης χάλυβα οικοδομής καθώς και έκθεση με πλακάκια, είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου.

Ο εξοπλισμός καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από μηχανήματα, εργαλεία, σκαλωσιές κλπ., ο οποίος ανανεώνεται σταδιακά και αναλόγως των εκάστοτε αναγκών.

Ο κύριος άξονας ο οποίος καθορίζει την κατασκευαστική μας φιλοσοφία είναι η ικανοποίηση και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του κάθε ανθρώπου μέσα στον χώρο, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στην άριστη σχέση κόστους – ποιότητας και στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας στόχος μας είναι το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα ως προς το οικονομικό και ποιοτικό όφελος του πελάτη και μια ομαλή και επιτυχημένη συνέργασια.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας ανακαλύπτοντας τα δεκάδες πετυχημένα έργα μας.

ΚΈΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΏΝ ΥΛΙΚΏΝ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 52

Τηλέφωνα : 22310-29771, 6932302246 , 6908383278

ΤΕΧΝΙΚΌ ΓΡΑΦΕΊΟ

Διεύθυνση: Αθηνών 92 (Ν. Άμπλιανη)

Τηλέφωνα: 22310-20641 , 6908725948 , 6906126612

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διάφορα

“Ένα απ’ όλα” με Φάνη Λαμπρόπουλο στη Λαμία! | Backstage

H επιτυχημένη σειρά επεισοδίων “Ένα απ’ όλα” της Stoiximan.gr έφερε τον Φάνη Λαμπρόπουλο στη Λαμία και τον ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” για το Λαμία – ΠΑΟΚ αλλά πολύ περισσότερο για τα τριγύρω…μεζεκλίκια!

Το… pre game του γνωστού παρουσιαστή περιλάμβανε… πολλά «απ’ όλα»!…

Ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να μην βρεθεί νωρίτερα, στα γραφεία του συνδέσμου, να πάρει μία “γεύση” και από την κερκίδα του ΠΑΣ Λαμία

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή