Ακολουθήστε μας

Νέα

ΔΑΚ Λαμίας: Δήμος και ΠΑΣ Λαμία συζήτησαν για την επέκταση του στεγάστρου! (pics)

Τι πρότεινε ο ΠΑΣ Λαμία; Πότε μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες; Τι “φρενάρει” την έναρξη των εργασιών άμεσα;

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η επέκταση του στεγάστρου στο γήπεδο της Λαμίας [ΔΑΚ Λαμίας]  ήταν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που προκάλεσε ο Δήμαρχος της Λαμίας  Θύμιος Καραΐσκος  στην οποία μετείχαν,  εκτός από τον ανάδοχο του έργου κ. Παναγιώτη Γώγο, ο αρμόδιος επί των αθλητικών αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος,  υπηρεσιακοί παράγοντες  του Δήμου και εκ μέρους  της «ΠΑΕ Π.Α.Σ. Λαμία 1964» ο μεγαλομέτοχος  Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προσδιορίστηκε με σαφήνεια, ότι  λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού,  είναι αδύνατο να ξεκινήσουν εργασίες σε αυτή τη φάση.

Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο Δήμαρχος,  ήδη εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και όχι από πόρους του Δήμου, ποσού περίπου 600.000 € για να ξεκινήσει το έργο. Πλέον ο Δήμος και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τις αρμόδιες επιτροπές, είναι έτοιμος,  τις επόμενες μέρες για να προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης.

Ωστόσο από την πλευρά της  «ΠΑΕ Π.Α.Σ. Λαμία 1964»,  σημειώθηκε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουν εργασίες, καθώς ενδέχεται να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα από τον ερχόμενο μήνα. Συγχρόνως ο ανάδοχος του έργου σημείωσε με έμφαση ότι από τη στιγμή που έχει σταματήσει η παραγωγική διαδικασία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μεταλλικά υλικά, χρειάζεται χρόνος και θεωρείται απίθανο να βρίσκονται αυτά μέσα σε ένα μήνα στην περιοχή, οπότε η πιθανότητα έναρξης των έργων θα συμπέσει μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει τρομακτικές συνέπειες για την ομάδα της Λαμίας.

Από τη σύσκεψη εκείνο που προέκυψε είναι ότι πρέπει να αναζητηθούν τρόποι για να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία, ενώ σύμφωνα με τις προτάσεις που κατατέθηκαν σημειώθηκε , ότι οι εργασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν το Μάιο του 2021, για να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι του 2021 και μέχρι τότε να γίνουν  προκαταρκτικές εργασίες, που δεν θα εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή αγώνων και τη χρήση του γηπέδου από την ομάδα της Λαμίας.

ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ζήτησε απ’ όλες τις πλευρές να εξαντλήσουν τα περιθώρια και να γίνουν συντονισμένες κινήσεις, έτσι ώστε το επόμενο εικοσαήμερο να υπάρξει μια τελική πρόταση απ’ όλες τις πλευρές, αφού συνυπολογιστούν όλα τα παράπλευρα θέματα.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Κληθήκαμε να διαχειριστούμε ένα σύνθετο θέμα . Πολύ γρήγορα εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή και είναι θέμα λίγων ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα. Όμως υπολογίζαμε χωρίς τον κορονοϊό. Δυστυχώς αυτή η άσκηση είναι πολύ δύσκολη. Ζήτησα από όλες τις πλευρές να εξαντλήσουν τα περιθώρια και να βρουν κοινό τόπο για την υπέρβαση των προβλημάτων και για την έναρξη των εργασιών. Τα απαγορευτικά μέτρα και το πάγωμα της παραγωγής δεν μας επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία σε αυτή τη φάση.

Ως Δήμος είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε τις απόψεις και να προκαλέσουμε το λιγότερο δυνατό κόστος και όχληση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρήση του γηπέδου, από την ομάδα της Λαμίας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή