Ακολουθήστε μας

Πρωτάθλημα

Δικαιώνει τον Κουτσιαύτη ο Κλάτενμπεργκ! (vid)

Lamiara

Συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή Κουτσιαύτη, να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Ινσούα της ΑΕΚ, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης έχει πατήσει στο πίσω μέρος του ποδιού του αντιπάλου, χάνοντας την πρόθεση να παίξει με τη μπάλα. Αυτό το μαρκάρισμα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στον παίκτης της Λαμίας», αυτά ήταν τα λόγια του Κλάτενμπεργκ για την περίπτωση της κόκκινης κάρτας στο χθεσινό ματς.

Βέβαια, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν σχολίασε καν την περίπτωση πέναλτι στον Ρόμανιτς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Δείτε τι είπε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ για τη φάση της κόκκινης κάρτας στον Εμάνουελ Ινσούα

Νέα από Ελλάδα

Ξέχασε τη φάση του γκολ στο Περιστέρι ο Κλάτενμπεργκ / “Σωστά μέτρησε το γκολ της Λαμίας με τον Βόλο”

Lamiara

Τις επίμαχες φάσεις της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Δείτε τι είπε για το ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία.  Ξέχασε να σχολιάσει τα…όργια του Ατρόμητος – Λαμία.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από τη 17η αγωνιστική της Super League:

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, πήρε το μέρος του Κροάτη ρέφερι Μπέμπεκ, όσο αφορά τη φάση του γκολ του Ντέλετιτς, λέγοντας πως η επαφή που υπήρχε μεταξύ του Ρόμανιτς και του Ντεντάκη είναι φυσιολογική.

Από την άλλη παρέλειψε να αναφερθεί στα εξ’ αναβολής παιχνίδια και δη στο ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο για το οποίο οι κυανόλευκοι έχουν πολλά παράπονα τόσο από τον διαιτητή Φωτιά όσο και από τον VAR Eυαγγέλου για την φάση του γκολ του Ντέλετιτς το οποίο δεν μέτρησε ποτέ! 

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>