



Match Center
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
Η Λαμία προχώρησε σε αρκετές αλλαγές κόντρα στον διψασμένο για νίκη Βόλο, ο οποίος πήρε το τρίποντο και αγκάλιασε τη παραμονή στη κατηγορία!
Ο ΝΠΣ Βόλος πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Λαμίας, χάρη στα τέρματα των Σούντγκρεν (43′), Γιανούτσος (αυτ. 45+2) και Λαμπρου (50′). Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Τσιμπόλα (31′)
Χορταστική ματσάρα στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και εκείνη του Βόλου, με στόχο ένα σημαντικό τρίποντο σωτηρίας.
Οι δύο ομάδες δεν μπήκαν στο γήπεδο να κάνουν αγγαρεία και ξεκίνησαν δυναμικά με χαμένες ευκαιρίες και γκολ. Με το καλημέρα, ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι, στο 13ο λεπτό, τον Λάμπρου να παίρνει την κεφαλιά και να σημαδεύει το κάθετο του Σουρδή, αλλά η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη, γιατί υπήρξε οφσάιντ. Μπορεί η στιγμή να μην καταγράφεται στη στατιστική, όμως μας έδειξε με το καλημέρα πως θα έχουμε συναρπαστικό παιχνίδι.
Στο 31ο λεπτό το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους. Εξαιρετική αντεπίθεση για τη Λαμία, με τον Τσιμπόλα να παίρνει την μπάλα από την πάσα του Λέικ και να νικάει τον Σιαμπάνη με δυνατό συρτό σουτ για το 1-0.
Η απάντηση ήρθε πριν την ανάπαυλα από τους φιλοξενούμενους, με τον Σούντγκρεν να ισοφαρίζει στο 43ο λεπτό. Ο Σουηδός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την αναμπουμπούλα που έγινε και νίκησε τον Σουρδή για το 1-1.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ήρθε και η συνέχεια. Ο Φερράρι έκανε τη σέντρα και ο Γιαννούτσος βρήκε την μπάλα καταλάθος και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.
Με το καλημέρα της επανάληψης ο Βόλος σημείωσε και τρίτο τέρμα. Ο Λάμπρου πέρασε ταχύτατα στην περιοχή, με τον Μαργαρίτη να ανατρέπει τον Γκιλ και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, χωρίς να αστοχήσει. Ο μεσοεπιθετικός του Βόλου έστειλε την μπάλα στη δεξιά κάτω γωνία του Σουρδή, ο οποίος έμεινε στο κέντρο της εστίας του για το 1-3.
Το παιχνίδι δεν επεφύλασσε περαιτέρω συγκινήσεις και ο Βόλος πανηγύρισε μια άνετη επικράτηση και ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Λαμίας.
Την επόμενη αγωνιστική (5η) η Λαμία φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στο «Λάμπρος Κατσώνης» τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 18:00, ενώ ο Βόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Πανσερραϊκό την ίδια ημέρα στις 20:00.
Λαμία (Στάικος): Σουρδής, Βιτλής, Γιαννούτσος, Γκοτζαμανίδης, Αθανασακόπουλος, Μαργαρίτης, Τερεζίου, Τσιμπόλα, Ντεντάκης, Λέικ, Βλαχομήτρος.
Βόλος (Γεωργιάδης): Σιαμπάνης, Μύγας, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Σούντγκρεν, Φερράρι, Κόμπα, Μπερναντού, Χουάνπι, Γκιλ, Λάμπρου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Λαμία την αγωνιστική του προετοιμασία, επικρατώντας με 4-2 του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου στην τελευταία του δοκιμή πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν επιθετικά. Ο Άρης ήταν αυτός που πήρε πρώτος το προβάδισμα, με τον Πατσαρούχα να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και να κάνει το 0-1.
Η απάντηση της Λαμίας δεν άργησε να έρθει. Ο Τσέλα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για την ομάδα του και έφερε το ματς στα ίσια, πριν ο Ηλίας Ματθαίου ολοκληρώσει την ανατροπή και δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΠΑΣ.
Ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου, ωστόσο, παρέμεινε ανταγωνιστικός και πριν από την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Κατσούλα, τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός και βρήκε δύο ακόμη φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αρβανίτης στο 55′ έκανε το 3-2, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Νίκος Ματθαίου στο 58′ διαμόρφωσε το 4-2.
Η αναμέτρηση αποτέλεσε την τελευταία αγωνιστική δοκιμή για τον ΠΑΣ Λαμία, με το τεχνικό επιτελείο να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων.
ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιάρης, Καποδίστριας, Ματθαίου Ν., Σεντής, Γεωργούσης, Ματθαίου Η., Αλτάνης, Τσέλα, Αρσενίδης Δ., Αρβανίτης, Πετρόπουλος (υπό δοκιμήν)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-






Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική






























