Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Έφυγε και ο Νίκος Γουργιώτης – Το “αντίο” του ΠΑΣ Λαμία

black-silipitiria

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις για τη Λαμία. Μετά το χαμό του Παναγιώτη Καρανικόλα έγινε γνωστό πως έφυγε για το “αιώνιο ταξίδι” και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των κυανόλευκων Νίκος Γουργιώτης.

H ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Γουργιώτη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Γουργιώτης ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία, ενώ είχε διατελέσει και προπονητής της ομάδας με σημαντικό έργο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Ακαδημίες

Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία

ο απόγευμα της Κυριακής 10/5 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων του πρωταθλήματος στην Κ16 του ΠΑΣ Λαμία. Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έκανε μια καταπληκτική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, 2025–26 με απόλυτο ρεκόρ. 22 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, 66 βαθμούς και τέρματα 109-6.

 

Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Κορδολέμης και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Θανος Στεργίου, έκαναν την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, ενώ τιμητική διάκριση δόθηκε στον Ανάργυρο Κεραμίδα καθώς αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής πραγματοποιήθηκε πριν την απονομή φιλικό παιχνίδι με την Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τα νεαρά ταλέντα της Λαμίας και όλου του Νομού Φθιώτιδας να εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 0-0.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου του Νέου Κρικέλλου, Νώντα Χαντζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Καμπάς με βοηθούς του Λιασκώνη και Χουλιάρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Παντζιάς, Ζέρβας, Ζήσιμος, Συκάς, Καλογερίδης, Ράμμος, Χαβελές, Κουτσοτόλιας, Χαρτοδιπλωμένος, Κεραμίδας, Τσανής.
Έπαιξαν και οι: Πράπας Ζ., Πράπας Ν., Μπρέκης, Τσουβαλής, Γκαρλαούνης, Ζήσιμος.

Μικτή ΕΠΣ Φθιώτιδας (Γιώργος Νικολάου): Κανδηλάρης, Ζερζεβούλης, Χαντζής, Τσικριπής, Μπουντούρρις, Γαϊτάνης, Τσοκαλίδης, Πάνος, <πακογιάννης, Ιγγλέζος, Τόσκα.
Έπαιξαν και οι: Μέγας, Μπατσούλας, Σταυρόπουλος, Υφαντής, Κατσαντώνης, Καραγεώργος

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή