Ακολουθήστε μας

Νέα

Ένινγκ: “Δεν έχουμε εύκολο έργο με την Λαμία”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε για την φετινή προετοιμασία του Άρη και την αλλαγή συστήματος, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη απέναντι στη Λαμία παρά τις δυσκολίες.

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και την έναρξη της Super League 1 μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε επιπλέον στην αλλαγή συστήματος των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:


Για το φινάλε της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία ήταν μικρή και ουσιαστικά θα κρατήσει κι άλλο. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος. Προπονηθήκαμε σκληρά, χωρις τραυματισμούς και αυτό μας αφήνει μία καλή γεύση».

Για το νέο σύστημα πάνω στο οποίο δουλεύει: «Παίζουμε ένα άλλο σύστημα με έναν εξτρά παίκτη στο κέντρο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, μία τέτοια αλλαγή πρέπει να ωριμάσει και μπορεί να χρειαστεί να περάσουν δύο χρόνια για να βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν αυτό το σύστημα και είναι σημαντικό. Για το πρέσινγκ, θέλουμε να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε».

Για τα νέα πρόσωπα της ομάδας και κατά πόσο ανταποκρίνονται: «Σε ανθρώπινο επίπεδο και στα αποδυτήρια, ναι. Είναι πολύ καλό το κλίμα. Στο γήπεδο, θα δείξει ο χρόνος εάν θα καταφέρουμε να τους ενσωματώσουμε».

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω. Δεν είναι μυστικό ότι προσπαθούμε να φέρουμε τον Χατζισαφί. Προπωπικά θέλω και έναν στόπερ. Το πιο σημαντικό είναι να… φέρουμε όλους τους παίκτες στο top επίπεδό τους. Να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσσταση και αυτό θέλει τον χρόνο του».

Για το παιχνίδι με την Λαμία: «Έχουμε κάποιες αρνητικές προϋποθέσεις για αυτό το ματς, όπως ότι θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που είναι σε κακή κατάσταση, σε αντίθεση με το Ρύσιο. Ο κόσμος επίσης, ο οποίος είναι ένα δυνατό όπλο για εμάς. Χάνουμε στην δυναμικότητά μας από αυτά τα εδώ. Θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε και να ξεκινήσουμε με νίκη φέτος».

Για την Λαμία: «Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα. Ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ολοι περιμένουν ότι θα κερδίσουμε αλλά αυτό δεν κάνει εύκολο το έργο μας».

Για τον στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη: «Η είσοδος στα πλέι οφ και ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη. Πριν την κλήρωση με τους Ουκρανούς, μπορούσε να μας πέσει η Τότεναμ και να μιλούσαμε για ένα σύντομο ταξίδι. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Lamia Polis 87.7

Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης

ntotis
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Κόρινθο ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Ντότης – Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Διπλού Μαρκαρίσματος»

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο Βασίλης Ντότης, με την ομάδα της Πελοποννήσου να ανακοινώνει την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε αποκαλύψει πρώτο το «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, με το σχετικό ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της Κορίνθου.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 2002) αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας.

Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, αποκτώντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Κορίνθου εκτιμούν ότι η ποιότητα, η τεχνική κατάρτιση και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος:

«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλειου Ντότη, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλειος Ντότης, γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έρχεται στην Κόρινθο έχοντας ήδη παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές ομάδες και διαφορετικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη Michalovce της Σλοβακίας. Στην Ελλάδα έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Ηροδότου, Επισκοπής, Μαρκό, Ρεθυμνιακού και Τηλυκράτη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στη Λαμία.

Η ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητά του να δημιουργεί και να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή αποτελούν στοιχεία που προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μας.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή