Αντίπαλοι
Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη – Απευθείας ανάθεση 1,59 εκατ.€ από την Περιφέρεια Πειραιά!


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Θόδωρο Καρυπίδη, για χρέη προς το Δημόσιο!
Το οξύμωρο μάλιστα είναι ότι ταυτόχρονα αποκαλύπτεται νέα ανάθεση από το Δημόσιο, ύψους 1,59 εκατ ευρώ, με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα του Άρη και την περιφέρεια Πειραιά.
Ημέρα αποκαλύψεων και συλλήψεων η σημερινή για την ειδησεογραφία, με την τελευταία πληροφορία να αφορά τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, για τον οποίο όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ «εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο».
Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από επερώτηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη δίνη του κυκλώνα, καθώς ανέκυψε μείζον ζήτημα με την ανάθεση διαγωνισμού της Περιφέρειας Αττικής στην Amani Swiss, εταιρία συμφερόντων του ισχυρού άνδρα του Άρη, και την πρωτοφανή υπερτιμολόγηση των rapid tests.
Οι εξελίξεις ωστόσο είναι ραγδαίες σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καρυπίδη: όπως αποκάλυψε σήμερα η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, εναντίον του προέδρου του Άρη έχει εκδοθεί από την εισαγγελία της Βέροιας ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο, προφανώς για υπόθεση που δεν έχει να κάνει με τα rapid test.
Το κανάλι του Φαλήρου λοιπόν προφανώς επιβεβαίωσε από το δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ τα συνεχή ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για «Μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ ομάδας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος καταζητείτο και το τελευταίο διάστημα αγνοείται από τα ελληνικά γήπεδα.
Πέραν τούτου, όμως, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ, πλανάται οσμή σκανδάλου σε ακόμα μία υπόθεση που εμπλέκεται το όνομα του Θεόδωρου Καρυπίδη, που φέρεται να προμηθεύει κι άλλους φορείς του Δημοσίου. Ενώ την ίδια ώρα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για χρέη προς το Δημόσιο!
Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020 η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για 500.000 μάσκες, στην οποία συμμετέχει η Amani Swiss- κάτι που προκαλεί εντύπωση, μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία ουδεμία σχέση έχει με την προμήθεια των μασκών, αφού μέχρι τότε ασχολούνταν κυρίως με άλλες υπηρεσίες (συμβουλευτικές, real estate, τεχνολογίας κ.α.)
Στις 10 Απρίλη επικυρώνεται στην εταιρία του Καρυπίδη την προμήθεια των 500.000 μασκών, έναντι του ιλιγγιώδους ποσού 1.590.000 ευρώ!
Τον Ιούνιο η Amani Swiss ζητά και παίρνει παράταση ενός μηνός για να τις παραδώσει και έναν μήνα μετά επιθυμεί τη λύση της σύμβασης, καθώς δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στην προμήθεια των μασκών!
«Πρόκειται για μία φάμπρικα απευθείας αναθέσεων στην ουσία, χωρίς να διασφαλίζεται η παραμικρή δυνατότητα ανταγωνισμού πράγμα το οποίο οδηγεί σε σημαντική βλάβη του Δημοσίου συμφέροντος. Και βεβαίως σε όφελος συγκεκριμένων οικονομικών φορέων» ανέφερε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Καραμάνος.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας


Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.
Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.
Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.
Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.
Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία