Ακολουθήστε μας

Γυναικεία Ομάδα

Στην προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία ο Οικονόμου!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-1536x1026

Στην προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία βρέθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η ανακοίνωση:

Επίσκεψη στην προπόνηση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, βουλευτής Φθιώτιδος και μέλος του σωματείου μας κ. Ιωάννης Οικονόμου τον οποίο υποδέχθηκαν τα παριστάμενα μέλη της Διοίκησης του σωματείου, η έφορος τμήματος και η γενική αρχηγός.

Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, δήλωσε εντυπωσιασμένος που παρά τη συνεχή βροχόπτωση τα κορίτσια συνέχιζαν απτόητα να εκτελούν τις οδηγίες του προπονητή, ευχήθηκε στο προπονητικό τιμ και στις αθλήτριες του συλλόγου κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει για το τμήμα την 31 Οκτωβρίου (λόγω του ρεπό της πρώτης αγωνιστικής), αφού δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στον επίσημο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε προ μηνός.

Σε ανάμνηση της επίσκεψης του, η Διοίκηση του συλλόγου του δώρισε μια κούπα με το έμβλημα του συλλόγου, όπου αναγράφεται ¨ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ¨ για να κοσμεί το γραφείο του ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει και στις υπόλοιπες αθλήτριες που απουσίαζαν τις ευχές του.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία Γυναικών και τον Σταυρός Καλυθιών, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Ρεπορτάζ: Νίκος Σκαρμούτσος

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Νώντα Χαντζή.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενες είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές, με τον ΠΑΣ Λαμία να κρατά ανέπαφη την εστία του χάρη και στις επεμβάσεις της τερματοφύλακάς του.

Ο Σταυρός Καλυθιών απείλησε από νωρίς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Η Φλεβάρη βρέθηκε μόνη μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και επιχείρησε το σουτ, όμως η Σπουρνιά ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία ήρθε στο 15’, όταν η Μανίτα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη Βασιλειάδου να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Στο 20ό λεπτό οι φιλοξενούμενες άγγιξαν ξανά το γκολ, όταν η Βογιατζή βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα της Τζανάκη, όμως το σουτ της πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις, με τη Μανίτα να δοκιμάζει το πόδι της στο 28’, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε ισορροπημένος. Στο 55’ η Φλεβάρη επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη Σπουρνιά να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 66’ νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μανίτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες και καλές αμυντικές αντιδράσεις.

         

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή