Ακολουθήστε μας

Νέα

Επιστρέφει ο κόσμος στο “Αθανάσιος Διάκος”

Θετική η Κυβέρνηση για επιστροφή των φιλάθλων σε περιοχές που δεν έχουν έξαρση κρουσμάτων

Lamiara

Πολύ κοντά στην επιστροφή τους στο γήπεδο είναι οι φίλοι της ομάδας μας..

Η Κυβέρνηση είναι θετική στην προοπτική να ανοίξει τα γήπεδα και να επιτρέψει την επιστροφή των φιλάθλων σε περιοχές όπου δεν εντοπίζεται έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως μετέφερε η εκπομπή «Δίκη στο OPEN», η Κυβέρνηση μελετάει να προχωρήσει με το αρχικό της σχέδιο για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League Interwetten σε ποσοστό  ως και 35% αλλά μόνο σε περιοχές όπου δεν παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Εφόσον προχωρήσει η Κυβέρνηση και δώσει το «πράσινο φως», τότε δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους στα γήπεδα της Αττικής, αλλά θα είναι κανονικά σε γήπεδα περιοχών με λίγα κρούσματα του κορωνοϊού

Εξάλλου στη Λαμία τα κρούσματα είναι ελάχιστα και η κατάσταση θεωρείται “ελεγχόμενη”

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή με εκπλήξεις και….μηνύματα!

Lamiara

Αποστολή με…μηνύματα από τον Μπάμπη Τεννέ για την αυριανή, εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό στο “Αθανάσιος Διάκος”.

Ο προπονητής της ομάδας μας άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Θοδωρή Βασιλακάκη χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός, όπως αναμενόταν είναι και ο Ζήσης Χατζηστραβός του οποίου η ποινή μεταφέρεται για το παιχνίδι με τους πράσινους. Εκτός και ο Βασιλόγιαννης! Aντίθετα έπειτα από αρκετό καιρό στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Τσούκαλος!

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Ζιούλης, Προβυδάκης, , Κωστίκας, καθώς επίσης και ο Ιμπραχίμα Νιάσσε ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

1. Epassy Devis
31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
29. Bahanack Patrick
50. Asigba Mark

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
8. Guga
16. Bejarano Danny
45. Τσούκαλος Νικόλαος
61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος
77. Villalba Leonardo

9. Bianconi Miguel
11. Καραμάνος Αναστάσιος
18. Romanic Lazar
19. Arabuli Bachana
70. Deletic Milos

Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΧΡ. ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>