Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Εγκρίθηκε ο απολογισμός του 2022

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη γενική συνέλευση του Eρασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά την οποία συζητήθηκε κι εγκρίθηκε ο απολογισμός του σωματείου για το έτος 2022, που ήταν και το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης.

Ο προεδρεύων, βάσει καταστατικού, της Γενικής Συνέλευσης και πρόεδρος του Δ.Σ., Νίκος Τσιλαλής, τόνισε ότι ο απολογισμός για το 2022 όσον αφορά τα έξοδα είναι ανεβασμένος κατά 27% σε σχέση με του 2021, κι αυτό οφείλεται στις αυξημένες υποχρεώσεις των τμημάτων, αλλά και ότι ιδρύθηκαν νέα (Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών και τμήμα ποδοσφαίρου σάλας γυναικών). Στα έσοδα η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν περίπου 6%. Μετά ενημέρωσε εν συντομία τα μέλη για όλα όσα έκανε το Δ.Σ. μέσα στο 2022 για τα οποία βέβαια τα μέλη γνώριζαν λόγω της τακτικότατης ενημέρωσης που πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στην ανάγκη εξεύρεσης κι άλλων οικονομικών πόρων προκειμένου το σωματείο να συνεχίσει να γιγαντώνεται, ενώ το λόγο πήραν όλα τα συμμετέχοντα στην τηλεδιάσκεψη μέλη του σωματείου, τα οποία συνεχάρησαν το Δ.Σ. για το έργο που έχει κάνει στα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την Τακτική γενική συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουνίου.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική συνέλευση

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία 1964 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμπαιανικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραδήμα βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 11ο λεπτό η Θεοδώρα Τσιρώνη άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία. Ωστόσο, οι γηπεδούχες αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ της Νάντια Ντερβισάι στο 48’ και της Νικηφόριας Ζαϊρα στο 54’, έκαναν την ανατροπή για το 2-1.

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις, με την Αφροδίτη Μανίτα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90+3’.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά τη Λαμία σε τροχιά στόχων, δείχνοντας χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή