Ακολουθήστε μας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Ερασιτέχνης: Ετοιμάζεται να πατήσει χορτάρι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Το παρθενικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται να ξεκινήσει η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, η οποία “πατάει χορτάρι” την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, προχώρησε στην δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για το παρθενικό ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός παλιού γνώριμου στο κυανόλευκο κοινό, του Γιώργου Καλόγηρου ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός προπονητή και υπηρεσιακός προπονητής για μικρό χρονικό διάστημα, στην ανδρική ομάδα της Λαμίας τη σεζόν 2010-11.

Πηγή φωτό: lamiafc.blogspot.com

Πλέον το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οι…κυανόλευκες θα πατήσουν χορτάρι εντός της επόμενης εβδομάδας για την πρώτη γνωριμία μεταξύ τους.

 

Τι θα ήθελες να γνωρίζεις για το νεοσύστατο τμήμα του Συλλόγου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:


  • Ως ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος έχει οριστεί η Κυριακή 17/10/2021.
  • Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έξι (6) έως δέκα (10 ) Ομίλους. Ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα γίνει μετά την κατάθεση των Δηλώσεων Συμμετοχής, με γεωγραφικά κριτήρια, με απόφαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών και θα ανακοινωθεί στις ομάδες
  • Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας θα διεξάγονται Κυριακή, σε εξαιρετικές περιπτώσεις όμως επιτρέπεται να διεξάγονται Σάββατο και απογεύματα άλλων ημερών για ειδικούς λόγους (όπως αναβολή προγραμματισμένου αγώνα, αδυναμία μετακίνησης ομάδα κ.λ.π) και ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της Διοργανώτριας.
  • Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιρίστριας σε ομάδα γυναικών, που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο (12ο ) έτος της ηλικίας της 
  • Είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση επτά (7) ποδοσφαιριστριών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.
  • Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστριών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.
  • Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, μίας (1) αθλήτριας γεννημένης μετά την 01/01/2003.
  • Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων, τριών (3) αθλητριών με ηλικία κάτω των είκοσι (20) ετών

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Το photostory από τον αγιασμό και τα…πέναλτι Αυγενάκη – Συμεών! (pics & vid)

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος τελέστηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή τους τόσο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Συμεών όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησαν να “βάλουν γκολ” στην τερματοφύλακα της ομάδας, όμως τα πέναλτι που εκτέλεσαν βρήκαν σε ετοιμότητα την νεαρή πορτιέρο όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο

Περισσότερα

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία Αυγενάκη! (pics)

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για την διεξαγωγή του EKOb Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αγιασμός το γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία.

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία πραγματιποίησε το απόγευμα της Παρασκευής τον αγιασμό του ενόψει της παρθενικής του σεζόν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το παρόν στον αγιασμό ο οποίος τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσιλαλής, ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Θέμης Χειμάρρας, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πάνος Φώσκολος, αρκετά μέλη του Ερασιτέχνη και υποστηρίκτες της ομάδας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης χαιρέτισε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη τονίζοντας πως η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο οποίος αποτελεί τον πυρήνα του αθλητισμού γενικότερα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Δήμος και η Περιφέρεια δεσμεύτηκαν για περαιτέρω στήριξη μέσω της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Λαμίας ενώ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε και αυτός πως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα ευχόμενος μια καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή τους τόσο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Συμεών όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησαν να “βάλουν γκολ” στην τερματοφύλακα της ομάδας, όμως τα πέναλτι που εκτέλεσαν βρήκαν σε ετοιμότητα την νεαρή πορτιέρο!

Η νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

 

Περισσότερα

Δημοφιλή

>