Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Lamiara

Published

on

Η προετοιμασία για τη δημιουργία του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΣ Λαμία έχει έχει ξεκινήσει για τα καλά αφού ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη των εγγράφων.

Τα κορίτσια που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, μπορούν να γίνουν μέλος της νεοσύστατης ομάδας του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

Για κορίτσια άνω των 12 ετών που επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών που έχουμε ιδρύσει, παρακαλούνται οι γονείς να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα. Σε περίπτωση που είναι άνω των 18 ετών τη συμπληρώνουν τα ίδια. Στην πρώτη περίπτωση τηλέφωνο καταχωρείται του γονέα ενώ στη δεύτερη του κοριτσιού. Τα στοιχεία που καταχωρούνται στη φόρμα δεν ειναι ορατά σε κανέναν πλην του διαχειριστή του λογαριασμού.

https://docs.google.com/forms/d/1Za7ZLSK3qsRdHqgELNpjG3MGe3zel1G5BODAkf79yt0/edit?usp=drivesdk

Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Futsal!

Lamiara

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την έναρξη των εγγραφών στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Διαβάστε πληροφορίες εντός.

Η ανακοίνωση:

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί ως αθλητής στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που θα βρεί εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση της FIFA όσοι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στο 11Χ11, μπορούν πλέον να εκδίδουν ξεχωριστό δελτίο και σε σωματείο σάλας και να αγωνίζονται και στα δύο ξεχωριστά, πλέον, αθλήματα ακόμα και σε διαφορετικούς συλλόγους.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στο Futsal και στο 11Χ11, χωρίς κανένα περιορισμό σχετικό με το δελτίο τους με μόνο περιορισμό το 24ωρο μεταξύ των αγώνων των 2 πρωταθλημάτων.

Περισσότερα

Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές και για το αγωνιστικό μπρίτζ

Lamiara

Την έναρξη των εγγραφών στο νεοσύστατο τμήμα αγωνιστικού μπρίτζ ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε την ανακοίνωση:

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>