Νέα από Ελλάδα
Έξι ομάδες ζητούν την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά..


Την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αρχής γενομένης από τις ρεβάνς του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ ζητούν έξι ομάδες της Λίγκας.
Πρόκειται για τους Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΛ, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Ατρόμητο
Παρόλα αυτά το τοπίο παραμένει θολό με συνέπεια να υπάρχει πλέον δυσαρέσκεια από αυτές τις ομάδες προς τη διοργανώτρια, καθώς θεωρούν ότι η τελευταία κάνει τα… στραβά μάτια προς εξυπηρέτηση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που δεν επιθυμούν να υπάρξει κόσμος στις ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με Άρη και Ολυμπιακό σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Ιουνίου… Και οι δύο διοργανώσεις συνδέονται, γιατί αν αρθεί το μέτρο των «κεκλεισμένων των θυρών» νωρίτερα στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να παραμείνει στο Κύπελλο…
Αυτή η κωλυσιεργία, λοιπόν, δεν περνά απαρατήρητη και οι έξι αναμένεται να δείξουν την αντίθεση τους στις μεθοδεύσεις καθυστερήσεων στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάδρου στον προεδρικό θώκο.
Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι η SL1 δεν επανέφερε το όλο θέμα ούτε στη ΓΓΑ αφού η τελική απόφαση για ξεμπλοκάρισμα των κλειστών γηπέδων θα παρθεί από την Υγειονομική Επιτροπή!
Αλήθεια, όμως, μπορεί να αγνοείται ένα τέτοιο αίτημα από έξι ομάδες και μάλιστα τέτοιου μεγέθους;
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος


Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.
Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας











