Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Φέρνει στην Ελλάδα το αθλητικό… Netflix η Σούπερ Λίγκα

Επαφές με τηλεοπτικό πάροχο που θεωρείται το «Netflix» των αθλητικών μεταδόσεων θα έχει η Σούπερ Λίγκα, για την κάλυψη αγώνων ομάδων της κατηγορίας.

Lamiara

Έτοιμη να φέρει το αθλητικό «Netflix» στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η Σούπερ Λίγκα.

Όπως αναφέρει η LiveSport, η διοργανώτρια Αρχή θα ξεκινήσει επαφές με τον τηλεοπτικό πάροχο DAZN, για να στεγάσει τους αγώνες ομάδων που δεν θα έχουν συμβόλαιό την επόμενη σεζόν ή θελήσουν να διακόψουν την συνεργασία τους με τον πάροχό τους.

Το συγκεκριμένο κανάλι αποτελεί μια συνδρομητική πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων που λειτουργεί όπως το δημοφιλές Netflix. Δεν χρειάζεται εξοπλισμό ή δορυφορική κεραία για να λειτουργήσει, ενώ η εικόνα μεταδίδεται μέσω ίντερνετ σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που διατίθεται προς το παρόν σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Βραζιλία και Καναδά.

Όσο για τον τρόπο συνεργασίας της πλατφόρμας με την εκάστοτε ομάδες, θα γίνει ως εξής: Οι ομάδες θα πληρώουν ένα αντίτιμο στο DAZN ώστε να φιλοξενεί την εικόνα από αγώνες, εκδηλώσεις κλπ και θα εισπράττουν τα έσοδα από τις συνδρομές και τις χορηγίες που θα «κλείσουν».

Πηγή:Sport-fm.gr

Νέα από Ελλάδα

LIVE: Ο Μαραθώνιος στήριξης του ΠΣΑΠ!

Lamiara

Ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος, διευθυντές του gazzetta θα είναι οι οικοδεσπότες της σπουδαίας μέρας και νύχτας, ενώ όλο το συντακτικό προσωπικό του site… κινείται σε ρυθμούς τηλεμαραθωνίου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

 

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

radiolamia_onair

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>