Νέα
Φίλαθλοι: Τα είπαν στο Blue Club με Παπαϊωάννου – Ποντίκα


Συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία είχε η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στα γραφεία του «Blue Club» στα Γαλανέικα.
Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας και ο υπεύθυνος της ΠΑΕ για θέματα με τους οργανωμένους Νίκος Ευσταθίου συζήτησαν με μέλη της Λέσχης Φίλων ΠΑΣ Λαμία, των Φαντομάδων και του Blue Club.
Τo κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, ενωτικό, αισιόδοξο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Άλλωστε όλοι θέλουν να δουν την ομάδα να πραγματοποιεί τους στόχους της. Η διοίκηση τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό των φιλάθλων και αυτοί υποσχεθήκαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα προστασίας της ομάδας από ενδεχόμενα πρόστιμα, η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων, η συνεργασία με την αστυνομία, οι εκτός έδρας μετακινήσεις και οι βελτιώσεις που χρειάζεται το ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».
Το παρών έδωσε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, Μάνος Γέμελος, ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ γράφτηκαν συμβολικά ως μέλη των οργανωμένων. Οι τελευταίοι τους αποχαιρέτησαν με συνθήματα. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League θα υπάρξει και νέα συνάντηση.
Πηγή: starsports
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















