Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Φορτσάρει για ΟΦΗ ο ΠΑΣ Λαμία / Μπήκαν Γκουίντο, Σιόβας, Αντράντε, αμφίβολος ο Κορνέζος

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 στο «Αθανάσιος Διάκος». Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με τον προπονητή, Λεωνίδα Βόκολο, να έχει σχεδόν πλήρες το ρόστερ του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Γκουίντο στο κανονικό πρόγραμμα


Με μεγάλη χαρά για την ομάδα, ο Γκουίντο, ο οποίος είχε απουσιάσει για κάποιο διάστημα λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και πλέον βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του. Η επιστροφή του Μαλινέζου μεσοεπιθετικού αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ΠΑΣ Λαμία, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή στο σκοράρισμα που είναι και το ζητούμενο!

Αντράντε και Σιόβας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους


Ευχάριστα νέα και για τους Αντράντε και Σιόβα, οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει μικροτραυματισμούς τις προηγούμενες εβδομάδες. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Η παρουσία τους στην αποστολή της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θεωρείται δεδομένη.

Αμφίβολος ο Κορνέζος


Αντίθετα αμφίβολη η συμμετοχή του Γιώργου Κορνέζου στον αγώνα με τον ΟΦΗ, Οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κατάσταση του Κορνέζου θα επανεκτιμηθεί το επόμενο 48ωρο, κάτι που θα καθορίσει αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο ΠΑΣ Λαμία, λοιπόν, μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ με την ομάδα να στοχεύει στην επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, που θα την κρατήσουν κοντά στους συνδιεκδικητές της παραμονής.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Στην Αλβανία και την Εγνατία ο Γκουίντο

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σαλιού Γκουίντο, με τον 28χρονο φορ να επιστρέφει στην Αλβανία αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Εγνατία.

O Μαιλνέζος πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί με 15η διαφορετική ομάδα στη καριέρα του αν και μόλις 28 ετών.

Στην Αλβανία έχει επίσης αγωνιστεί σε Λάτσι, Μπίλις και Σκερντεμπέου με τις φανέλες των οποίων έχει σκοράρει συνολικά 40 γκολ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή