Ακολουθήστε μας

Νέα

Για το restart απέναντι στους ερυθρόλευκους / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 16:00

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει και στις πέντε επισκέψεις του στην Λαμία και διατηρεί το απόλυτο με την ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας μόνο ήττες στις 11 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν οι δύο ομάδες και στις δύο έδρες για τη Stoiximan Super League.

Η αναμέτρηση Λαμία – Ολυμπιακός 0-1 στις 26 Αυγούστου 2017 ήταν η πρώτη που έδωσε εντός έδρας η Λαμία στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία και ενώ μια εβδομάδα αργότερα είχε δώσει το παρθενικό της παιχνίδι στην Stoiximan Super League με λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με πέντε διαφορετικά σκορ στις νίκες του, ενώ το 6-0 της σεζόν 2020-21 είναι η ευρύτερη με έξι διαφορετικούς σκόρερ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπι μια σεζόν νωρίτερα είχε σημειώσει χατ τρικ στο 5-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά έχει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι επτά, αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες και στο Κύπελλο, όπου έχουν κληρωθεί τέσσερις φορές και η Λαμία στις δύο πρώτες σειρές των αγώνων είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το 2018-19 απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά με ισοπαλία στο εντός έδρας ματς και νίκη μέσα στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Την επόμενη σεζόν, πάλι για τα προημιτελικά, πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός με λευκή ισοπαλία στην Λαμία και νίκη 3-2 στον Πειραιά.

Η Λαμία με 15 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχει ισοφαρίσει το αρνητικό της ρεκόρ που είχε δημιουργηθεί με ματς από το τέλος της σεζόν 2019-20 και τις αρχές του 2020-21.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 2-16

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή