Ακολουθήστε μας

Νέα

Γρηγορίου: “Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι / Μας ενδιέφερε μόνο το τρίποντο”

Τι είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη της Λαμίας στη Νίκαια επί του Ιωνικού.

Την πρώτη της νίκη για φέτος πανηγύρισε η Λαμία στη Super League 1. Μπορεί να είχε πολλές απουσίες, αλλά νίκησε με 2-1 τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Για να έρθει αυτό το τρίποντο, η Λαμία έκανε κάποια πράγματα σωστά. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του τόνισε πως το κλειδί ήταν η συγκέντρωση. Οι παίκτες του σε σχέση με προηγούμενα ματς ήταν πιο συγκεντρωμένοι, ενώ αποκάλυψε και το πού είχε δοθεί το βάρος στην προετοιμασία. Αυτό ήταν οι στημένες φάσεις. Από μία εξ αυτών μπήκε το γκολ της νίκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Αρχικά ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Κατά δεύτερον, γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου όσον αφορά τις στατικές φάσεις. Είχαμε δώσει έμφαση πως μπορούμε να βρούμε λύσεις από εκεί. Μας ευνόησε, βεβαίως, το γεγονός πως ο αντίπαλος έμεινε σχετικά νωρίς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με δέκα παίκτες.

Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ που το κάναμε δώρο εμείς. Στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε αρχικά, να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά τα οποία πρέπει με παίκτη παραπάνω. Το ότι βρήκαμε λύση με τον Γκόλεμιτς από κόρνερ ήταν για εμάς κάτι σημαντικό και από εκεί και πέρα νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, κλασικές ευκαιρίες. Αυτό δεν έγινε, αλλά το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε τρεις βαθμούς»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή