Νέα
Γρηγορίου: “Κρατάμε την διάθεση – Επιστρέφει σε 1,5 μήνα ο Μπεχαράνο – Δεν θα αποκτηθεί παίκτης στην θέση του”


Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε στα δύο 45λεπτα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στην κάμερα του lamiara.gr και του STAR Κεντρικής Ελλάδας.
Ο έμπειρος κόουτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του και πεπεισμένος για αλλαγή της εικόνας της ομάδας μόλις αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Τι είπε για τον Μπεχαράνο!
“Δύο διαφορετικές εικόνες το πρώτο ημίχρονο από το δεύτερο. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει λίγο και η θερμοκρασία. Βγάλαμε όμως μεγάλη διάθεση, κάναμε πολλά από αυτά τα οποία θέλουμε να βλέπουμε φέτος σε θέματα τακτικής. Νομίζω ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Θα το πω και πάλι ότι τα τρία πρώτα φιλικά είναι για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Από το τέταρτο και μετά θα αρχίσουμε να βλέπουμε και πρόσωπα και κυρίως να βγάζουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε φέτος και έχουμε δουλέψει. Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί το σκορ στη παρούσα στιγμή και συνεχίζουμε προετοιμάζοντας την ομάδα για το επόμενο φιλικό”
Για τον Μπεχαράνο και το πότε θα επιστρέψει: “Σύμφωνα με την πληροφόρηση των γιατρών ο Ντάνι σε περίπου ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας. Θέλω να κάνω μία παρένθεση και να ευχηθώ τόσο στον Ντάνι όσο και στην σύζυγό του ταχεία ανάρρωση και καλούς απογόνους και σε αυτούς και στον Τζανδάρη και την σύζυγό του. Η ουσιαστική παρένθεση που θέλω να κάνω αφορά στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενίσχυση ή όχι στη θέση του Μπεχαράνο. Ο Ντάνι είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, σε ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας σύμφωνα με τους γιατρούς, εννοείται ότι τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε και δεν θα αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής στην θέση του.”
Απόδοση Δηλώσεων: Νίκος Μώκος / Lamiara.gr
*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την συγκατάθεση της σελίδας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και βρίσκεται μόνος στην κορυφή.
Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καραγκναρά στο 52ο λεπτό.
Στη Θήβα, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας πραγματοποίησε νέα ανατροπή, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Θήβα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Τσέκα, όμως ο Αντωνίου με δύο γκολ στο 52’ και το 55’ ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Μακρόπουλος στο 90’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Στο Λουμίδειο, ο ΑΟ Καρύστου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη, στο πρώτο ευβοϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο Δούμας άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέτσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ταμυναϊκού με τον Φωκικό στο Τσαρπάλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ανάμεσα στον Κατσαντώνη Αγράφων και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Για τους γηπεδούχους, ο βαθμός ήταν ο πρώτος στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ρεπό.
Τα αποτελέσματα:
- Αστέρας Σταυρού – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-1
- Ταμυναϊκός – Φωκικός 0-0
- ΑΟ Θήβα – Κηφισσός 1-4
- Κατσαντώνης Αγράφων – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
- ΑΟ Καρύστου – Νέα Αρτάκη 2-0
- Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία
Η επόμενη αγωνιστική (10-11/10):
- Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – ΑΟ Θήβα
- Φωκικός – Κηφισσός
- ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός
- ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού
- Νέα Αρτάκη – Κατσαντώνης Αγράφων
- Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η Βαθμολογία (Δείτε Εδώ)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-






Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ



























