Νέα από Ελλάδα
Γρηγορίου: «Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και οι διαιτητές, με ανάλογη συμπεριφορά ως το τέλος»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην διαιτησία του Παπαδόπουλου κι όχι μόνο στο πέναλτι, ενώ δήλωσε αισιόδοξος αν η ΑΕΛ έχει ανάλογη απόδοση και στα τρία εναπομείναντα ματς!


Παράπονα από τη συνολική απόδοση του διαιτητή Παπαδόπουλου είχε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τα οποία και εξέφρασε μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ΑΕΛ στη Λαμία.
Παράλληλα, στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι «βυσσινί» για να φτάσουν στη νίκη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για είσοδο της ομάδας του στα πλέι οφ αν παρουσιαστεί έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν!
Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγορίου:
«Παρότι το παιχνίδι ήρθε 0-0, καθ’ όλη τη διάρκεια του ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες -κυρίως εμείς- θέλαμε τη νίκη, για να πλησιάσουμε στην ζώνη των πλέι-οφ και να καταφέρουμε κάτι που στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν εκτός σκέψης. Τόσο οι παίκτες οι δικοί μου, όσο και της Λαμίας από τα πρώτα λεπτά δώσανε ρυθμό, πολύ γρήγορο τέμπο. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εμείς διεκδικούσαμε μόνο τη νίκη και προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε και με δύο επιθετικούς. Κάναμε τα πάντα προκειμένου να βρούμε λύση και να σκοράρουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι.
Το έχω ξανά πει πως οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, θα πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Κι όταν λέω όλοι συγκεντρωμένοι, εννοώ ότι θα πρέπει να έχουν καλή απόδοση και ο διαιτητής, οι βοηθοί του, άπαντες για να κρίνονται τα ματς εκεί που πρέπει να κρίνονται. Δεν μιλάω για τη φάση του πέναλτι, την οποία δεν την έχω δει, οπότε δεν θα πάρω θέση. Δεν μιλάω γενικά για μία συγκεκριμένη φάση.
Είναι πολύ σπάνιο για εμένα να μιλάω για τη διαιτησία. Θεωρώ ότι η φάση του πέναλτι κρίνεται από το VAR, αλλά η γενική παρουσία ενός διαιτητή κρίνεται από το πόσες φορές θα δώσει τα αμφισβητούμενα στον αντίπαλο. Πόσες φορές θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε την επίθεση μας άμεσα ή έμμεσα και πόσες φορές θα επιτρέψει να δώσουμε τέμπο στο παιχνίδι. Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τη σημερινή του παρουσία (σ.σ. του διαιτητή Παπαδόπουλου). Έχω την εντύπωση ότι μόνο 3-4 λεπτά έκαναν να δουν τη φάση του πέναλτι στο VAR, έγιναν πέντε αλλαγές, είχαμε δύο τραυματισμούς και έδωσε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις συνολικά.
Και δεν έλειψε μόνο από εμάς αυτός ο χρόνος, έλειψε και από τη Λαμία. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και επαναλαμβάνω πως οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι για να μπορούν τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα τους να κρίνονται μόνο από τους ποδοσφαιριστές.
Συγχαρητήρια στη Λαμία για την μέχρι τώρα πορεία της. Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα δικά μου. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, στα οποία αν έχουμε τη συμπεριφορά που είχαμε σήμερα με κάνουν να αισιοδοξώ. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!


Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.
Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.
Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.
Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»
18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»
18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου
18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας
18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα
19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα
Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης






































