Play Out
Γρηγορίου: «Του χρόνου να πετύχουμε κάτι περισσότερο»


Ο τεχνικός της Λαμίας μετά την ήττα από τον ΟΦΗ μίλησε για την επίτευξη της παραμονής, για τα όσα άλλαξαν με την έλευσή του και τόνισε πως του χρόνου ελπίζει να πετύχει κάτι περισσότερο με την ομάδα της Φθιώτιδας.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μιχάλης Γρηγορίου:
Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Ανέκαθεν αν δεν πίστευα κάτι, δεν έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ να το αναλάβω. Όταν πήρα την απόφαση να αναλάβω τη Λαμία, πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Το κάναμε πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε και πετύχαμε περισσότερα από όσα πιστεύαμε. Τόνισα ξανά ότι είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να σωθούμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και να κάνουμε ήδη προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά».
Για τις αλλαγές που έφερε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λαμία: «Η εικόνα μας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, με τον Άρη είχε αλλάξει άρδην. Αλλάξαμε ψυχολογικά καταρχήν. Δώσαμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι είναι καλοί παίκτες. Από εκεί και πέρα, αλλάξαμε και τρόπο παιχνιδιού. Μέχρι τότε υπήρχε μια υποτονικότητα και μια φοβία. Κάτι που είναι και λογικό λόγω των αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα. Αλλά το κάναμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αλλάξε πολλά πράγματα στην εικόνα μας και στην ουσία τα παιδιά που ήρθαν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο δώσανε παραπάνω ανταγωνισμό και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Θα το επαναλάβω ότι πραγματικά κανείς δεν παραβίασε τους κανόνες που θέσαμε στην αρχή. Γίναμε οικογένεια και από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα».
Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Σήμερα παίζαμε μόνο για την αξιοπρέπεια μας. Ακούγοντας κάποιος το αποτέλεσμα, θα πάει το μυαλό του στα γνωστά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ήμασταν όμως πολύ καλύτεροι σήμερα από τον ΟΦΗ. Είχαμε δύο δοκάρια, στο διάστημα 45′ έως 70′ ήμασταν πολύ ανώτεροι, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, κλείσαμε τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ. Ίσως υπάρχει χέρι στο ξεκίνημα της φάσης, όμως προς Θεού δεν θα σταθώ εκεί. Η ήττα μας αδικεί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που καταφέρνει έστω και στο τέλος να μείνει στην κατηγορία. Εμείς θα δουλέψουμε, ώστε του χρόνου να κάνουμε κάτι περισσότερο. Και βαθμολογικά και σε όλα τα άλλα επίπεδα. Για αυτό άλλωστε ανανέωσα το συμβόλαιο μου για δύο ακόμα χρόνια».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ
-




ΠΑΣ Λαμία – Νέα Αρτάκη: Πρεμιέρα στο Κύπελλο με φόντο την πρόκριση
-




Κυανόλευκα μάτια στο Αστέρας Σταυρού – Κατσαντώνης Αγράφων
-




Α.Ο. Άγραφα: Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το νέο ρόστερ και η προετοιμασία






































