Ακολουθήστε μας

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία ομάδα: Έβγαλαν…”εννιάσφαιρο” οι κυανόλευκες!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης, τις Απολλωνίδες Ερέτριας.

Ρεπορτάζ Νίκος Σκαρμούτσος:

«Καταιγιστική» η ομάδα της Λαμίας, η οποία κέρδισε με 9-0 τις Απολλωνίδες Ερέτριας, αφήνοντας έτσι την ομάδα της Εύβοιας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας που έλαβε χώρα στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης για την 9η αγωνιστική της Γ΄Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών και για τον 5ο όμιλο, ξεκίνησε και «τελείωσε» επί της ουσίας μέσα σε 18 λεπτά.

Στο 2΄μόλις του αγώνα ο Φαρδελά έκανε το 1-0 ενώ στο 9΄η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0. Στο 11΄η Πενταγιώτη έγραψε το 3-0 για να έρθει στο 13΄να σημειώσει 4-0 η Οικονόμου. Η Πενταγιώτη στο 18΄έκανε το 5-0.

Στο 41΄η Οικονόμου ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-0, σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄η Τσώρου έκανε το 7-0, η Ταγκαλάκη στο 66΄το 8-0 ενώ το τελικό 9-0 πραγματοποίησε η Οικόνομου ξανά στο 88΄σημειώνοντας χατ-τρικ!

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας εντός έδρας, καθώς για την 10η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία 1964 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμπαιανικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραδήμα βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 11ο λεπτό η Θεοδώρα Τσιρώνη άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία. Ωστόσο, οι γηπεδούχες αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ της Νάντια Ντερβισάι στο 48’ και της Νικηφόριας Ζαϊρα στο 54’, έκαναν την ανατροπή για το 2-1.

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις, με την Αφροδίτη Μανίτα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90+3’.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά τη Λαμία σε τροχιά στόχων, δείχνοντας χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή