Ακολουθήστε μας

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Με στόχο ένα ακόμη τριπόντο υποδέχεται τη Νίκη Γαλατσίου

Με ανεβασμένη ψυχολογία και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 επιστρέφει στην έδρα της, όπου την Κυριακή 9 Νοεμβρίου (15:00) θα υποδεχθεί τη Νίκη Γαλατσίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Οι «κυανόλευκες» προέρχονται από μια εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση στη Χαλκίδα, όπου επικράτησαν με το επιβλητικό 9-0 του Αστέρα, δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυναμική τους αλλά και τη σταθερή αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζουν υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραδήμα.

Στόχος το τρίτο φετινό τρίποντο


Η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά ήδη δύο νίκες και μία ήττα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, διαθέτοντας παράλληλα την πιο παραγωγική επίθεση του ομίλου με 12 γκολ. Με ενδεχόμενη νίκη απέναντι στη Νίκη Γαλατσίου, η Λαμία θα διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μια από τις πιο σταθερές και φιλόδοξες παρουσίες του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Νίκη Γαλατσίου ταξιδεύει στη Λαμία με καλή ψυχολογία, έπειτα από το σημαντικό διπλό (2-1) απέναντι στους Ταμυναίους 2023. Η ομάδα της Αττικής διαθέτει ανταγωνιστικό σύνολο και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο.

Η βαθμολογία πριν τη 4η αγωνιστική


Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1 Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου 3 9
2 Παμπαιανιακός 3 7
3 ΠΑΣ Λαμία 1964 3 6
4 Ήρα Διρφύων 2 6
5 Νίκη Γαλατσίου 3 4

Η αναμέτρηση της Κυριακής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Η Λαμία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα και τη φόρμα της, ενώ η Νίκη Γαλατσίου θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα από τα πιο απαιτητικά εκτός έδρας τεστ της χρονιάς.

Η αποστολή


Σπουρνια Γεωργία

Νεζιρι Ιωάννα

Παπουτσα Ευτυχία

Πολλου Χριστίνα

Μανιτα Αφροδίτη

Παναγιωτοπουλου Αναστασία

Κουφοκωστα Παναγιώτα

Ιωαννου Πετρούλα

Κατσαρα Δαυιδουλα

Κωστορριζου Γερασιμουλα

Τζοκα Σοφία

Παπαδοπουλου Λυδία

Μπουκη Μορφω

Καλυβα Θωμαή

Φουντα Λαμπρινή

Καλλελη Ιουλία

Πατσιαλη Αναστασία

Τσιρώνη Θεοδώρα

Βραχα Χριστίνα

Καραδημα Νεφέλη

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία 1964 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμπαιανικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραδήμα βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 11ο λεπτό η Θεοδώρα Τσιρώνη άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία. Ωστόσο, οι γηπεδούχες αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ της Νάντια Ντερβισάι στο 48’ και της Νικηφόριας Ζαϊρα στο 54’, έκαναν την ανατροπή για το 2-1.

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις, με την Αφροδίτη Μανίτα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90+3’.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά τη Λαμία σε τροχιά στόχων, δείχνοντας χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή