Ακολουθήστε μας

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’΄Εθνικής Γυναικών για τη σεζόν 2023-24 με τις κυανόλευκες να κάνουν πρεμιέρα εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Χαλκίδας

Οι κυανόλευκες τοποθετήθηκαν στον 4ο όμιλο μαζί με τις Νηρηίδες Φθίας όπως αναμενόταν!

Ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική τον Αστέρα Χαλκίδας εντός έδρας, ενώ οι Νηρηίδες Φθίας θα υποδεχθούν τον Φωστήρ Καισαριανής.

H πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.


 

O όμιλος του ΠΑΣ Λαμία:

 

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

 

Το πλήρες πρόγραμμα :

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Εντός έδρας νίκη με 6αρα!

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία, αφού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ ‘ Εθνικής, επικράτησε στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγάλης Βρύσης του Παμπαιανικού με σκορ 6-1.
Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Κωστορρίζου Γερ. (3΄), Παπαστάμου (20΄), Φαρδέλα (26′), Βαφειάδη (αυτ. 44΄), Οικονόμου (48΄), Μανίτα (61΄) ενώ για τις φιλοξενούμενες είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Σιδέρη (8΄).
Στα άλλα παιχνίδια:
ΑΟ ΖΩΗ – Ταμυναϊκός 1-0
Παιανιακός – ΑΟ Σκιάθου 3-0 α.α

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή