Ακολουθήστε μας

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Στελέχωση με Τσιαγκούδη, Δαϊτσιώτη και Γιάχου!

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη στελέχωση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών όπως παρακάτω:

Έφορος τμήματος αναλαμβάνει η Βασιλική (Βάνια) Τσιαγκούδη η οποία ζει στη Λαμία, ως εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ενώ το 2017 εκλέχθηκε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Μεταποίησης και της εκπροσώπου του στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Καθήκοντα γενικής αρχηγού ανατίθενται στη Μαρία Δαϊτσιώτη του Επαμεινώνδα ιδιωτική υπάλληλο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, απόφοιτη Ι.Ε.Κ. (βρεφονηπιοκόμος προσχολικής αγωγής)  η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει κι εργάζεται στη Λαμία.

Υπεύθυνη COVID-19 αναλαμβάνει η Ελένη (Λένα) Γιάχου – Φρουτά γεννημένη στην Πάτρα, παλιά αθλήτρια στίβου στην Παναχαϊκή, μητέρα δύο παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενεργό και δραστήριο μέλος εδώ και πολλά χρόνια του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας.

Το Δ.Σ. εύχεται στα τρία παραπάνω μέλη του σωματείου κάθε επιτυχία στα νέα  καθήκοντά τους.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία Γυναικών και τον Σταυρός Καλυθιών, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Ρεπορτάζ: Νίκος Σκαρμούτσος

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Νώντα Χαντζή.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενες είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές, με τον ΠΑΣ Λαμία να κρατά ανέπαφη την εστία του χάρη και στις επεμβάσεις της τερματοφύλακάς του.

Ο Σταυρός Καλυθιών απείλησε από νωρίς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Η Φλεβάρη βρέθηκε μόνη μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και επιχείρησε το σουτ, όμως η Σπουρνιά ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία ήρθε στο 15’, όταν η Μανίτα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη Βασιλειάδου να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Στο 20ό λεπτό οι φιλοξενούμενες άγγιξαν ξανά το γκολ, όταν η Βογιατζή βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα της Τζανάκη, όμως το σουτ της πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις, με τη Μανίτα να δοκιμάζει το πόδι της στο 28’, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε ισορροπημένος. Στο 55’ η Φλεβάρη επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη Σπουρνιά να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 66’ νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μανίτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες και καλές αμυντικές αντιδράσεις.

         

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή