Ακολουθήστε μας

Νέα

H μάχη και η…προϊστορία των δύο πάγκων

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μιχάλης Γρηγορίου και Μανόλο Χιμένεθ τίθενται αντιμέτωποι σήμερα για 4η φορά στην προπονητική τους καριέρα, με τους δύο προπονητές να καλούνται να διαχειριστούν την πίεση του αποτελέσματος για τις ομάδες τους και την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην επιστροφή στου κιτρινόμαυρο πάγκο έχει μέχρις στιγμής απολογισμό 1 ήττα και 1 νίκη και σήμερα θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τα τρίποντα διατηρώντας την διαφορά της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ, προβάδισμα έχουν οι Aθανασιάδης, Λόπεζ, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης και Ανσαριφάρντ

Στον αντίποδα ο Μιχάλης Γρηγορίου με τις γνωστές απουσίες για την ομάδα του προσανατολίζεται στο γνώριμο 4-2-3-1 με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τους Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Προβυδάκη και Σαραμαντά στην τετράδα της άμυνας, τους Μπεχαράνο και Τζανδάρη στα χαφ και μπροστά τους Ταϊρόν, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς πίσω από τον προωθημένο Αραμπούλι.

 

Ο Γρηγορίου απέναντι σε ΑΕΚ, Χιμένεθ και αντίστροφα!


 

  • Μιχάλης Γρηγορίου και Μανόλο Χιμένεθ έχουν τεθεί αντιμέτωποι στην προπονητική τους καριέρα μόλις 3 φορές με τον Ισπανό να έχει το απόλυτο των νικών απέναντι στον ομόλογό του. Πρώτη φορά που βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο οι δυο τους ήταν τη σεζόν 2016-17 σε παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, όπου οι κίτρινοι επικράτησαν με το επιβλητικό 5-0. Την επόμενη σεζόν, με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Πανιωνίου πλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ομάδα του να επικρατεί στα παιχνίδια και των 2 γύρων με το ίδιο σκορ. 1-0!

 

  • Aρνητική παράδοση έχει και απέναντι στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον 47χρονο τεχνικό να έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής την Ένωση συνολικά 13 φορές, με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 10 ήττες, αγνοώντας την χαρά της νίκης.

 

  • Όσον αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ, o Aνδαλουσιανός κόουτς έχει αντιμετωπίσει την Λαμία συνολικά 6 φορές στην εν Ελλάδι καριέρα με μόλις 2 βαθμούς να στερούν το απόλυτο με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Τρία από αυτά ήταν για το Κύπελλο και τρία για το πρωτάθλημα, με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος να είναι αυτό που η Λαμία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και βρίσκεται μόνος στην κορυφή.

Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καραγκναρά στο 52ο λεπτό.

Στη Θήβα, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας πραγματοποίησε νέα ανατροπή, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Θήβα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Τσέκα, όμως ο Αντωνίου με δύο γκολ στο 52’ και το 55’ ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Μακρόπουλος στο 90’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Στο Λουμίδειο, ο ΑΟ Καρύστου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη, στο πρώτο ευβοϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο Δούμας άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέτσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ταμυναϊκού με τον Φωκικό στο Τσαρπάλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ανάμεσα στον Κατσαντώνη Αγράφων και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Για τους γηπεδούχους, ο βαθμός ήταν ο πρώτος στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ρεπό.

Τα αποτελέσματα:

  • Αστέρας Σταυρού – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-1
  • Ταμυναϊκός – Φωκικός 0-0
  • ΑΟ Θήβα – Κηφισσός 1-4
  • Κατσαντώνης Αγράφων – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
  • ΑΟ Καρύστου – Νέα Αρτάκη 2-0
  • Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία

Η επόμενη αγωνιστική (10-11/10):

  • Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – ΑΟ Θήβα
  • Φωκικός – Κηφισσός
  • ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός
  • ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού
  • Νέα Αρτάκη – Κατσαντώνης Αγράφων
  • Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου

Η Βαθμολογία (Δείτε Εδώ)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑ' ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή