Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Οι “Αθηναίοι” συστρατεύονται ενόψει ανοίγματος των γηπέδων!

Lamiara

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Λαμίας που μένουν στην Αθήνα απηύθυναν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι της πρωτεύουσας ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Οι “Lamia Athens Club” χρόνια τώρα έχουν το δικό τους στέκι στην πρωτεύουσα, όπου παρακολουθούν τις προσπάθειες των κυανόλευκων όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Έτσι λοιπόν και ενόψει του ανοίγματος των γηπέδων, οι φίλοι της Λαμίας από την Αθήνα, έδωσαν ραντεβού στο γνωστό σημείο στο Παγκράτι, ώστε να δουν το παιχνίδι και να….οργανώσουν την επάνοδό τους στις κερκίδες του ΔΑΚ!

Η ανακοίνωση:

Νέα

Τεννές: Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα

Lamiara

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, στην κάμερα της NOVA o Μπαμπης Τεννές:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, είμαστε πίσω και θέλουμε τους βαθμούς. Υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να είμαι αισιόδοξος και ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Ήμασταν καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι, οι αμυντικοί μας δεν έδωσαν δικαίωμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Κάναμε καλή προσπάθεια, έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολη συνέχεια. Έχουμε και στην επίθεση δημιουργικούς παίκτες, αλλά αν είναι σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης,τότε τα πράγματα θα είναι καλά για μας».

Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΧΡ. ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>