Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Η περίπτωση Βέλλιου και οι δυσκολίες

Published

on

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μεταγραφικός….οργασμός στην Λαμία με τους κυανόλευκους μετά την διαφαινόμενη…..κλοπή του Πίτι από την ΑΕΛ, να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμη δύο μεταγραφές. Ενός στόπερ και ενός φορ.

Η ανάγκη για ενίσχυση στις παραπάνω θέσεις ήταν δεδομένη εδώ και καιρό ωστόσο όπως είναι λογικό, με την πάροδο του χρόνου το ρεπορτάζ εμπλουτιζόταν με περισσότερα στοιχεία. Και αν για τον στόπερ νεότερη ενημέρωση δεν υπάρχει, δεν συμβαίνει τον ίδιο και με την περίπτωση του φορ.

Χθες βράδυ, στην εκπομπή “90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις” στο STAR Kεντρικής Ελλάδας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο το θέμα του φορ, ενώ έγινε λόγος για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει σκοράρει στο ΔΑΚ κατά της Λαμίας. Τα σενάρια άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, το αρχείο των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας πήραν φωτιά προκειμένου να βρεθεί ο…εκλεκτός για την επίθεση.

Σημερινό τοπικό δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Απόστολου Βέλλιου. Του πρώην επιθετικού του Ατρομήτου ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάζει την τύχη του στην Ιταλική Άσκολι. Εκεί όπου χτίστηκε μια ελληνική αποικία, με Βέλλιο, Χρήστο Δώνη και Αυλωνίτη η οποία ωστόσο έχει αρχίσει να αποδομείται!

Ο Βέλλιος, έχει αγωνιστεί όλες κι όλες 7 φορές με την Ασκολί, και τα λεπτά συμμετοχής του δεν συμπληρώνουν 90λεπτο συνολικά. Ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει για αυτό και έμεινε εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με την Σιταντέλα. Ο 29χρονος φορ μαζί με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και αναζητείται η φόρμουλα ώστε να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Το lamiara.gr επικοινώνησε με το γραφείο μάνατζερ του Βέλλιου, η απάντηση που πήραμε όμως ήταν λιτή και κατανοητή. “Θα το δούμε, δεν είναι εύκολη περίπτωση”. 

Αφενός επιβεβαιώθηκε πως υπάρχει πράγματι επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο έγινε σαφές πως κάθε άλλο παρά προχωρημένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η υπόθεση.

Και αυτό διότι, ο Βέλλιος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την Άσκολι, η διοίκηση της οποίας δεν θα ήθελε να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή χωρίς κάποιο κέρδος για την ίδια, ακόμη και αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει ώστε να μείνει ελεύθερος.

Αντίθετα, θα ήταν προτιμότερο το ενδεχόμενο δανεισμού, όπως στην περίπτωση του Χρήστου Δώνη ο οποίος θα συνεχίσει στο επόμενο 6μηνο στην ολλανδική Φένλο.  Αυτό κάνει τις διαπραγματεύσεις της Λαμίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή δύσκολες, ωστόσο όσο ο χρόνος περνά και δεν προκύπτει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αυτό λειτουργεί υπέρ της ομάδας μας.

Ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Νότιγχαμ Φόρεστ, Βάασλαντ Μπέβερεν, Ηρακλή, Λιρς, Βέστζελαντ. Έβερτον και Μπλάκπουλ έχοντας καταγράψει 8 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση! Στον ΠΑΣ Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την απόκτηση του Δημήτρη Ράμμου, υιού του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Ηλία Ράμμου, ανακοίνωσε η διοίκηση των κυανόλευκων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7!

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Ράμμο.

Ο Δημήτρης, που είναι 22 ετών (11/10/2004) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι γιος του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Ηλία Ράμμου.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή