Ακολουθήστε μας

Νέα

Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία: Η μάχη και η προϊστορία των δύο πάγκων

Η μάχη των δύο πάγκων στην αποψινή αναμέτρηση, με πιθανές 11αδες και την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο προπονητών μεταξύ τους αλλά και απέναντι στον σημερινό τους αντίπαλο! #paslamia #lamiafc #lamiaragr #slgr

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιωνικός και ΠΑΣ Λαμία διασταυρώνουν σε λίγες ώρες τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση που για τους μεν γηπεδούχους έχει χαρακτήρα πρόωρου τελικού, για τους μεν φιλοξενούμενους είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Η σημερινή θα είναι η 16η αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει την μερίδα του λέοντος με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες απέναντι στους Νικαιώτες.

Αγωνιστικά ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον Κρίστοφερ Νούνιες ωστόσο είδε για πρώτη φορά φέτος τον Λάζαρ Ρόμανιτς να μπαίνει αποστολή δίνοντας μια έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αναφορικά με την πιθανή 11αδα του ΠΑΣ Λαμία, ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Σαράνοφ κάτω από τα γκολποστ, τους Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζο και Σιμόν στην τετράδα της άμυνας, τους Τζανδάρη, Μπεχαράνο και Σλίβκα στο κέντρο, τον Ντε Βινσέντι σε ρόλο “10” και τους Τσιλούλη και Μανούσο στην κορυφή.

Από την άλλη ο Δημήτρης Σπανός έχει ξανά στη διάθεσή του τον Άοσμαν, αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Πιθανή 11αδα: Χουτεσιώτης, Αντούνες, Τσιριγώτης, Ρομαό, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσίμπσαχ, Άοσμαν, Κάνιας, Οφόσου, Σεμπά.

 

Oι μονομαχίες Σπανού – Φέστα και τα ρεκόρ των δύο απέναντι στον σημερινό αντίπαλο


Οι επιδόσεις του Τζιανλούκα Φέστα απέναντι στον Ιωνικό αλλά και τον Δημήτρη Σπανό είναι το ένα και το αυτό. Γιατί ο Ιταλός προπονητής έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του τον Δημήτρη Σπανό μόνο ως προπονητή των Νικαιωτών. Μία φορά ως προπονητής της Λαμίας, στα περσινά play out και δύο ως προπονητής του Απόλλων Σμύρνης. Μία ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός του.

Από την άλλη ο Δημήτρης Σπανός, που έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, έχει τεθεί αντιμέτωπος συνολικά 8 φορές με τους κυανόλευκους. Τρεις σε επίπεδο Super League 2 (πρώην Football League) ως προπονητής της Παναχαϊκής και του Παναιγιάλειου με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες, δύο σε επίπεδο κυπέλλου πέρυσι ως προπονητής του Ιωνικού με απολογισμό ισάριθμες ήττες και τρεις ακόμη για την Super League 1 με απολογισμό 2 ήττες και μία νίκη. Συνολικά απέναντι στη Λαμία μετρά μόλις 2 νίκες και 6 ήττες σε 8 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή