Ακολουθήστε μας

Match Center

Ήττα πισογύρισμα στην Κρήτη για τους κυανόλευκους / ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Published

on

Η Λαμία προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ όμως αντέδρασε και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου γύρισε… τούμπα το ματς και το κέρδισε με το ευρύ 4-1 αφήνοντας τη Λαμία στην πυρίκαυστη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Τρία λεπτά αρκούσαν στον ΟΦΗ για να σκοράρει δύο γκολ και να γυρίσει το εις βάρος του σκορ πανηγυρίζοντας στο φινάλε του αγώνα μία ακόμα νίκη (4-1) στη διαδικασία των πλέι άουτ, βάζοντας και πάλι σε μπελάδες τη Λαμία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Ρούμπερ Μαρτίνεθ στο 21′ τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό και καλείται να το κάνει αυτό στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο ΟΦΗ με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο του αγώνα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη, που τον έφερε έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο στην άτυπη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των πλέι άουτ.

Η Λαμία μετά το γκολ που πέτυχε κατάρρευσε με τους Κρητικούς να καταφέρνουν μέσα σε ένα διάστημα τριών λεπτών να πετύχουν την ανατροπή με τα τα γκολ των Ντίκο (42′) και Μεγιάδο (45′) και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Ο Λεωνίδας Βόκολος επιχείρησε να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να ρισκάρει και τον ΟΦΗ να βρει κενούς χώρους κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο με τον Τοράλ να σημειώνει δύο γκολ (στο 78′ και στο 82′) με το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου στο φινάλε του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85′ Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67′ Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79′ Περέα), Ντίκο (79′ Μοσκέρα), Νέιρα (68′ Φελίπε).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (63′ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63′ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63′ Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63′ Μεντίνα) και Βέργος (76′ Μανούσος).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Match Center

Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Ισοπαλία για τη Λαμία εκτός έδρας – Δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα

schimatari-lamia

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Αναγέννηση Σχηματαρίου και τον ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 16ο λεπτό. Ένα αποτέλεσμα που θύμισε έντονα το ματς του πρώτου γύρου, όπου και πάλι η Λαμία αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, χωρίς όμως να βρει λύσεις.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ άγγιξε το γκολ, όταν ο Ντότης έπιασε δυνατή κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Ήταν η σημαντικότερη στιγμή της στο πρώτο μέρος.

Στο 16’ η Αναγέννηση Σχηματαρίου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο τερματοφύλακας Νικολακόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ντότη, αλλά η αριθμητική υπεροχή δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε ουσιαστική πίεση από πλευράς Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όμως δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ λαμία «ανακάτεψε την τράπουλα» και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, είδε το Σχηματάρι να απειλεί σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 80’ ο Σιδέρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως ο Στάγκος κράτησε όρθια τη Λαμία, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 83’ ο ίδιος παίκτης έφυγε στην αντεπίθεση, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να επεμβαίνει και πάλι σωτήρια με τα πόδια.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 82’ με σουτ του Ντότη που πέρασε άουτ, σε μια από τις λίγες τελικές της στο δεύτερο μέρος. Γενικά, η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν ήταν καλή, καθώς δεν κατάφεραν να επιβάλουν ρυθμό και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το «διπλό».

Το τελικό 0-0 αφήνει τη Λαμία με την αίσθηση χαμένης ευκαιρίας, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίστηκε για περίπου 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Σχηματαρίου: Νικολακόπουλος, Ράιος, Δημόπουλος, Μυτάκης, Κραβαρίτης, Τσιγκέλης, Βλαχίδης, Κουτσιανούλης, Κατσής, Ρεσβάνης, Σιδέρης

ΠΑΣ Λαμία: Στάγκος, Καποδίστριας, Ματθαίου Ν., Γεωργούσης (75′ Κουφιώτης), Τρούμπουλος, Λάππας (55′ Φυτόπουλος), Φράγκος (61′ Τσόφλιος), Αλτάνης (75′ Αποστόλου), Βρέττας, Ματθαίου Η. (55′ Τσιάκας), Ντότης

 

Για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Αστήρ Λιανοκλαδίου – ΑΕ Λευκίμμης 1-0

ΠΟ Ελασσόνας – Α.Ο. Ανθούπολης 1-0

ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Πρόοδος Ρωγών 2-0

Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Αναγέννηση Άρτας – Άρης Φιλιατών 1-1

ΑΟ Τρίκαλα – Θεσπρωτός 3-0 α.α.

Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας

Η επόμενη (24η) αγωνιστική | Κυριακή 15.02.2026, 15:00

ΑΕ Νέας Σελεύκειας – ΠΟ Ελασσόνας

Α.Ο. Ανθούπολης – Αναγέννηση Σχηματαρίου

ΠΑΣ Λαμία – Αστήρ Λιανοκλαδίου

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΟ Τρίκαλα

ΑΕ Λευκίμμης – Αναγέννηση Άρτας

Άρης Φιλιατών – Θεσπρωτός 3-0 α.α.

Ρεπό: Πρόοδος Ρωγών

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή