



Match Center
Ήττα στη Λεωφόρο και τώρα…τρέχει / Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία 2-0
Σε ένα παιχνίδι εξ΄αρχής δύσκολο για τον ΠΑΣ Λαμία λόγω απουσιών, ο Παναθηναϊκός άσκησε ασφυκτική πίεση από το πρώτο λεπτό στην κυανόλευκη άμυνα, κέρδισε κατά κράτος το κέντρο και επικράτησε με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Αγωνία για Τάιρον. Και τώρα τρέχει ο ΠΑΣ Λαμία που έμεινε στους 18 βαθμούς!
Σε ένα παιχνίδι εξ΄αρχής δύσκολο για τον ΠΑΣ Λαμία λόγω απουσιών, ο Παναθηναϊκός άσκησε ασφυκτική πίεση από το πρώτο λεπτό στην κυανόλευκη άμυνα, κέρδισε κατά κράτος το κέντρο και επικράτησε με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Αγωνία για Τάιρον. Και τώρα τρέχει ο ΠΑΣ Λαμία που έμεινε στους 18 βαθμούς!
Παναθηναϊκός-Λαμία: Με δύο φοβερά γκολ του Ιωαννίδη, το «τριφύλλι» νίκησε άνετα 2-0 και βρέθηκε στην τετράδα.
Σχηματισμοί
Ο Παναθηναϊκός είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σάντσες κι αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ και στα χαφ οι Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες. Δεξιά ήταν ο Αϊτόρ, αριστερά ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.
Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σκόνδρας κι αριστερό ο Μαρτίνεθ. Στόπερ οι Αντέτζο, Τζανετόπουλος και στα χαφ οι Τζανδάρης, Νούνιες. Δεξιά ο Μπανγκουρά, αριστερά ο Ελευθεριάδης κι ο Ταϊρόν πίσω από τον Καραμάνο.
Γκολ από κόρνερ με Ιωαννίδη!
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος για πρώτη φορά κόρνερ! Ο Αϊτόρ εκτέλεσε από δεξιά ωραία με το αριστερό, ο Ιωαννίδης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1-0.
Οι «πράσινοι» πέτυχαν τον στόχο του γρήγορου γκολ και στο 6’ νέα καλή εκτέλεση, αυτή τη φορά σε φάουλ, από τον Αϊτόρ, κεφαλιά του Ιωαννίδη έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 9’ σέντρα του Παλάσιος, κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς, απέκρουσε ο Σαράνοφ σε κόρνερ και στο 16’ μπαλιά του Γκατσίνοβιτς, αριστερό σουτ του Αϊτόρ στην κίνηση, ήταν άστοχο.
Σ’ εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έριξε ρυθμό. Είχε τον έλεγχο, ενώ η Λαμία που είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Αραμπούλι αντί του Ταϊρόν, έσφιξε την άμυνά της. Επιθετικά, όμως, ήταν ακίνδυνη και ο Παναθηναϊκός κρατούσε άνετα το σκορ.
Στο 32′ μακρινό σουτ του Γκατσίνοβιτς δεν είχε τύχη και στο 38’ σέντρα του Χουάνκαρ από αριστερά, ο Παλάσιος δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ ήταν αμαρκάριστος. Στο 40’ έγινε ωραία συνεργασία των Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, η μπάλα έφτασε ξανά στον Βιγιαφάνιες, αλλά στο σουτ που επιχείρησε αστόχησε.
Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν από την αρχή χαμηλός. Στο 50’ σ’ εξαιρετική κάθετη του Γκατσίνοβιτς, ο Ιωαννίδης έφυγε στον χώρο, έπεσε σε επαφή με τον Σκόνδρα, αλλά ο Γκορτσίλας δεν έδειξε κάτι.
Η Λαμία είχε την πρώτη καλή της στιγμή στο ματς στο 53’. Φάουλ του Σκόνδρα, αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά ο Αραμπούλι και μπλόκαρε ο Διούδης.
Στο 66’ είχε Καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Φοβερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής του Γκατσίνοβιτς, ο Σαράνοφ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 70’ σέντρα του Βιγιαφάνιες από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Βιτάλ κοντρόλαρε και σούταρε, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαράνοφ.
Γκολάρα ο Ιωαννίδης
Στο 76’ σουτ του Αραμπούλι, έξω από την μεγάλη περιοχή κόντραρε στον Σένκεφελντ κι έφυγε κόρνερ. Στο 77’ ο Βιγιαφάνιες πάσαρε στον Παλάσιος, ο οποίος εκτέλεσε κι ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ και στο 82’ έγινε το 2-0.
Ο Κουρμπέλης έδωσε στον Ιωαννίδη κι αυτός με πλάτη στο τέρμα, γύρισε κι από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε φοβερό σουτ με το δεξί κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 2-0!
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (68’ Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (57’ λ. τρ. Βιτάλ), Παλάσιος (84’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (84’ Καρλίτος).
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (78’ Νινούα), Μπανγκουρά (46’ Μανουσάκης), Ταϊρόν (19’ λ.τρ. Αραμπούλι), Ελευθεριάδης (46’ Μανούσος), Καραμάνος (66’ Βέλλιος)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Λαμία την αγωνιστική του προετοιμασία, επικρατώντας με 4-2 του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου στην τελευταία του δοκιμή πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν επιθετικά. Ο Άρης ήταν αυτός που πήρε πρώτος το προβάδισμα, με τον Πατσαρούχα να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και να κάνει το 0-1.
Η απάντηση της Λαμίας δεν άργησε να έρθει. Ο Τσέλα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για την ομάδα του και έφερε το ματς στα ίσια, πριν ο Ηλίας Ματθαίου ολοκληρώσει την ανατροπή και δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΠΑΣ.
Ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου, ωστόσο, παρέμεινε ανταγωνιστικός και πριν από την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Κατσούλα, τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός και βρήκε δύο ακόμη φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αρβανίτης στο 55′ έκανε το 3-2, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Νίκος Ματθαίου στο 58′ διαμόρφωσε το 4-2.
Η αναμέτρηση αποτέλεσε την τελευταία αγωνιστική δοκιμή για τον ΠΑΣ Λαμία, με το τεχνικό επιτελείο να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων.
ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιάρης, Καποδίστριας, Ματθαίου Ν., Σεντής, Γεωργούσης, Ματθαίου Η., Αλτάνης, Τσέλα, Αρσενίδης Δ., Αρβανίτης, Πετρόπουλος (υπό δοκιμήν)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-






Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική































