Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Κ-17: Ευχαρίστησε Παπανικολάου και Ρούσκα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον προπονητή και Υπεύθυνο Υποδομών του ΠΑΣ Λαμία, Λάκη Παπανικολάου καθώς και στον γιατρό του αγώνα Ρούσκα Γιώργο για τα άμεσα αντανακλαστικά τους στο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Ηπειρωτών.

Παραλίγο τραγωδία να είχαμε στον αγώνα της SuperLeague K17 την περασμένη Κυριακή ανάμεσα στη Λαμία και τα Ιωάννινα. Στο 60ο λεπτό γύρισε η γλώσσα σε έναν ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, του Καφετζή, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.

Η αντίδραση τόσο του γιατρού αγώνα, Ρούσκα Γιώργου όσο και του Λάκη Παπανικολάου ήταν άμεση και αποδείχθηκε σωτήρια για τον ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τώρα, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λάκη Παπανικολάου και τον γιατρό Γιώργο Ρούσκα.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Υπεύθυνο Υποδομών της Λαμίας κ.Παπανικολάου Λάκη και τον Γιατρό Αγώνα κ.Ρούσκα Γεώργιο, για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την ψυχραιμία τους στο περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Καφεντζή, τα οποία και αποδείχθηκαν σωτήρια για τον αθλητή μας.

Αντίπαλοι

Άρης: Βαρύ το κλίμα για τον Μάντζιο – Το κύπελλο κρίνει την παραμονή του

Οι επόμενες μέρες -και κυρίως το αποτέλεσμα της Τετάρτης στη Λαμία- έχουν καθοριστική σημασία στις όποιες αποφάσεις παρθούν.

Οσο ο Αρης αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και παρουσιάζει αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα στο γήπεδο, τόσο περισσότερα μαύρα σύννεφα θα απλώνονται πάνω από το κεφάλι του Άκη Μάντζιου.

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του επανήλθαν, μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, και πλέον είναι φανερό ότι σε αυτό της Τετάρτης για το Κύπελλο, πέρα από την πρόκριση παίζει και το κεφάλι του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναζητά απαντήσεις και παράλληλα εξηγήσεις μήπως και βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του Αρη.

Ο δε Μάντζιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πλέον τίθεται το ερώτημα ποια μπορεί να είναι η ενδεδειγμένη απόφαση αυτή τη στιγμή προκειμένου η ομάδα να ξεκολλήσει από… τη λάσπη στην οποία δείχνει να έχει βουλιάξει.

Οι επόμενες μέρες -και κυρίως το αποτέλεσμα της Τετάρτης στη Λαμία- έχουν καθοριστική σημασία στις όποιες αποφάσεις παρθούν.

Περισσότερα

Κύπελλο

Επίσημο! Στις 20:00 το ΠΑΣ Λαμία – Άρης

Πριν από λίγη ώρα σας ενημερώσαμε για το αίτημα της Cosmote Tv για αλλαγή ώρας στον επαναληπτικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Άρη, αναμέτρηση η οποία ήταν  προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 26/1 στις 21:30.

Όπως φαίνεται το αίτημα έγινε δεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία προχώρησε στην σχετική αλλαγή στο καλεντάρι της όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία:

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>