Ακολουθήστε μας

Νέα

Κ-19: Η ματσάρα στο Φραντζή βρήκε νικητή τον Παναιτωλικό!

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις Λαμία και Παναιτωλικός τα έδωσαν ολα, πέτυχαν 7 γκολ και τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αφου στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Από σέντρα του Νικολάου από αριστερά η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Ταράσης σούταρε πάνω στον Λαμπρόπουλο, η μπάλα έφτασε ξανά στον Νικολάου ο οποίος με χαμηλή σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής βρήκε τον Τρομπούκη ο οποίος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και στο 10′ είχαν καλή στιγμή για το 1-1 με κερδισμένο φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Νικολόπουλος σημάδεψε το τείχος.

Ο Παναιτωλικός στο 22ο λεπτό βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Δήμο με κεφάλια, έπειτα από σέντρα του Βασίλα να διαμορφώνει το 0-2. Ένα γκολ για το οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους γιατί στην αρχή της φάσης η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Λαμία αφυπνίστηκε από αυτό το 0-2 , έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 31′ με τον Τσιχλάκη μετά από κάθετη του Νικολόπουλου να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας και από θέση τετ-α-τετ δεν αστόχησε για το 1-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να αναστρέψουν το εις βάρος τους σκορ ανεβάζοντας τις γραμμές τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να απειλήσει δις με κεφαλια του Αναστασόπουλου στο 54′ και με ωραίο σουτ του Παπανικόπουλου που βρήκε τον Τσεκούρα ( αντικατέστησε τον Τρόπουλο στην ανάπαυλα ) σε ετοιμότητα.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στο 2-2 στο 68′ με τον Κοντονίκο με εκπληκτική 40αρα μπαλιά να βρίσκει απέναντι και δεξιά τον Καλύβα ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ραγιά!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στην αμέσως επόμενη φάση κέρδισαν πέναλτι από χέρι αμυντικού της Λαμίας, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπανικόπουλος κάνοντας το 2-3 στο 70ο λεπτό.

Στο 85′ ο Παναιτωλικός βρήκε και 4ο γκολ από κεφάλια του Αναστασόπουλου από εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση του Τσεκούρα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έμενε εκεί ο Νικολόπουλος στο 91′ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα δυνατό αριστερό σουτ μείωσε εκ νέου σε 3-4!

Τα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με το 3-4 να είναι και το τελικό σκορ σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή της συνάντησης ο οποίος είχε πολλές λανθασμένες αποφάσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος (46′ Τσεκούρας) , Καλαμπαλίκης, Δαβής, Τσιχλάκης, Νικολόπουλος, Καλύβας, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καντάς, Δερματάς

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Καστανιώτης, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σορόβος, Δήμος, Ταράσης, Παπανικόπουλος, Νικολάου, Βασίλας, Τρομπούκης

 

*Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή