Ακολουθήστε μας

Νέα

Κ-19: Ολοκληρώθηκε η 2η μέρα δοκιμαστικών (100αδες εικόνες)

Lamiara

Με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για την στελέχωση της Κ-19 του Συλλόγου ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα δοκιμαστικών στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Το τεχνικό επιτελείο των κυανόλευκων είδε αρκετά παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο, κάποια από τα οποία, μαζί με μερικά από την περσινή Κ-19 και την Κ-17 που θα προωθηθούν θα απαρτίζουν την Κ-19 της επόμενης σεζόν.

Οι κυανόλευκοι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν σε κάθε έναν ξεχωριστά, ποιοι θα γίνουν μέλος των ακαδημιών της μεγαλύτερης ομάδας της Περιφέρειας μας.

Να σημειωθεί πως φυσιολογικά θα υπήρχε και δεύτερος γύρος δοκιμαστικών ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή.

Το Lamiara.gr ήταν και σήμερα στα δοκιμαστικά και σας παραθέτει το σχετικό φωτορεπορτάζ:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεταγραφές

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τον ΠΑΣ Λαμία!

Lamiara

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να “τρέχουν” αρκετά θέματα ενόψει και της επίσημης πρώτης.

Μπορεί για τους ποδοσφαιριστές οι διακοπές να συνεχίζονται ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που από σήμερα ξεκινούν δουλειά…

Αρχικά να αναφέρουμε ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθει στη Λαμία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο της προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αναμένουμε εξελίξεις και σχετικά με την έλευση του Μανώλη Σκύβαλου ως βοηθός του Γιώργου Πετράκη, κάτι που από τη στιγμή που διέρρευσε η αλήθεια είναι ότι τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για συμφωνία…

Εδώ έρχονται να προστεθούν οι πληροφορίες του lamiara.gr που θέλουν τον Λάκη Παπανικολάου να διατηρείται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, στα κυανόλευκα συνεχίζουν και οι Βύντρα, Καραμάνος, Σκόνδρας, Αντέτζο και Αραβίδης οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν συναντήσεις και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτές θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και θα συνοδευτούν κατά περίπτωση και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις….

Από τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί για την ομάδα μας, ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Προβιδάκη, Γερολέμου, Σαραμαντά και Απόστολου Σκόνδρα….

Περισσότερα

Δημοφιλή

>