Ακολουθήστε μας

Νέα

Καυτό Σάββατο για τις ακαδημίες…

Lamiara

Μετά τις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας οι ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο.

Η ομάδα Κ-19 των κυανόλευκων ταξιδεύει στην Κρήτη όπου το Σάββατο στις 11:00 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου μετά την γεμάτη εμφάνιση με τον Άρη η οποία δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, θέλει να εμφανιστεί ξανά με το ίδιο πρόσωπο και να μείνει όρθια στη Κρήτη….

Από την άλλη, οι μικροί της Λαμίας, η Κ-17 φιλοξενεί το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του Φραντζή στις 15:00. Η αναμέτρηση είναι για την 22η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

ΠΑΣ Λαμία Κ19

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Νέα

Πετράκης: “Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας”

Lamiara

Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας τονίζοντας πως μπορεί στόχοι και φιλοδοξίες να υπάρχουν ωστόσο η ομάδα βήμα βήμα θα παλέψει για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αναλυτικά δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μας δίνει να εκπροσωπήσουμε την ομάδα της Λαμίας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στην εποχή που βρισκόμαστε, σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους.

Μίλησα για πίστη και δουλειά γιατί είναι δυο κουβέντες στις οποίες πρέπει να στηριχθούμε, να τις σκεφτόμαστε καθημερινά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να γίνουμε καλύτεροι, Υγεία σε όλους και τα υπόλοιπα θα τα δούμε.

Όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν πάντα. Θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και θέλουμε αυτό να το κερδίσουμε από την δουλειά μας και την εξέλιξή μας. Δεν θέλουμε να οριοθετούμε στόχους, παραπάνω από αυτό που μπορούμε, αυτό που θέλουμε είναι ναβαδίζουμε βήμα βήμα.

Θα είμαστε ταπεινοί και από εκεί και πέρα η καθημερινότητα θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε…

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>