Ακολουθήστε μας

Published

on

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε η σημερινή εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” του  Ράδιο Λαμία, αφού οι Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος συνδέθηκαν με την Βραζιλία για να συνομιλήσουν με ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της κυανόλευκης κερκίδας, τον Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Ο “Βάντι” που πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ινδία για το επόμενο εξάμηνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και έντονα συγκινημένος για το πέρασμά του από την Λαμία, για τον κόσμο της ομάδας, αποθέωσε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον οποίο αποκάλυψε πως έχει άριστες σχέσεις και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί Χρόνια Πολλά για τα 56α γενέθλια της ομάδας μας.

Μίλησε για τον περασμένο Γενάρη που βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του, εξήγησε με τρόπο….εμφατικό το πόσο τυχερός ήταν που δεν πέρασε την καραντίνα του στην Λαμία (σ.σ γέλια) ενώ εξέφρασε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Λαμία, κάτι που θα έκανε ακόμη και το προσεχές καλοκαίρι. Μίλησε ακόμη και για το όνειρο για Ευρώπη!

Τέλος αποκάλυψε και τα σχέδιά του για το μέλλον, όταν θα έχει ολοκληρώσει την καριέρα του…

Η αλληλεγγύη στα κρούσματα του κορωναϊού στην Βραζιλία!


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η δήλωση του σχετικά με τα κρούσματα του κορωναϊού στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βραζιλία. Ο “Βάντι” αποκάλυψε πως μαζί με φίλους και γνωστούς ύστερα από δική του πρωτοβουλία συγκεντρώνουν χρήματα και τρόφιμα τα οποία προσφέρουν σε ευπαθείς ομάδες εν μέσω της καραντίνας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο.

 

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Βάντι:


 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή