Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Υποκύψαμε στην κόπωση και τις απουσίες μας” (vid)

O Kωστας Τσαπραζλής μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αδέσποτο Αθηνών  εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα όχι όμως και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι είχαν να διαχειριστούν πάρα πολλά προβλήματα με κυριότερο όλων αυτό της κόπωσης αφού είχε προηγηθεί τρεις μέρες πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με το Φάληρο.

Αναλυτικά δήλωσε:

 

FUTSAL

Γιώργος Λουλές: “Η εικόνα της Λαμίας είναι σαφώς καλύτερη – Να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού” (vid)

Στις πολλές απουσίες που δεν έπετρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του και ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Futsal, Γιώργος Λουλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περισσότερα

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Τραυματισμοί και covid μας κόστισαν – Με 6 παίκτες δεν υπάρχει Futsal” (vid)

Στις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτές λόγω covid στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του κατέβηκε στην σημερινή αναμέτρηση με 6 μόλις παίκτες, αριθμός αρκετά μικρός για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>