Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Οι παίκτες της Λαμίας μέσω του ΠΣΑΠΠ εκφράζουν κραυγή αγωνίας και ζητούν να αποπληρωθούν τα χρήματά τους, καθώς η διοίκηση δεν φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η Λαμία δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 και πιθανότατα οδηγείται στη Γ’ Εθνική, έχοντας προθεσμία να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και τις 11 Ιουλίου.

Οι παίκτες των Φθιωτών μέσω του ΠΣΑΠΠ, ανέφεραν ότι ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως δεν έχουν εξοφληθεί οι οφειλές προς αυτούς. Μέσω της ανακοίνωσής τους ζητούν να εξοφληθούν τα χρήματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

“Μέσω του ΠΣΑΠΠ, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία προχώρησαν σε δημόσια τοποθέτηση, καταθέτοντας με αξιοπρέπεια την πραγματικότητα που βιώνουν το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίζοντας τις οικονομικές οφειλές που εκκρεμούν προς το πρόσωπό τους.

Για ακόμη μία φορά, γίνεται εμφανές το κενό προστασίας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ακόμη και σε επίπεδο Super League, γεγονός που αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για ουσιαστικούς θεσμικούς μηχανισμούς διασφάλισης των δικαιωμάτων τους.

Η ανακοίνωσή τους:

Ως ποδοσφαιριστές που είχαμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε τη Λαμία στην πρώτη κατηγορία, θέλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια αναφορικά με τα όσα βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, απόφαση που συνεπάγεται τη διάλυση της ΠΑΕ και λήφθηκε χωρίς να έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις της προς εμάς και προς το προσωπικό που υπηρέτησε το σύλλογο γενικότερα.

Οι δεσμεύσεις που είχαμε λάβει δεν τηρήθηκαν, ενώ να τονίσουμε ότι επίσημα από την ομάδα δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τη διοίκηση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από τα χρήματα που μας οφείλονται, καθώς είμαστε εργαζόμενοι και το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, όμως οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση και με αφορμή διαδόσεις πως έχουμε εξοφληθεί.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην ιστορική ομάδα της Λαμίας“.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

ΠΑΣ Λαμία: Επίσημα κυανόλευκος ο Πλειώνης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σημαντική προσθήκη στη μεσοαμυντική γραμμή για τον ΠΑΣ Λαμία 1964, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάρη Πλειώνη, ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τη Super League 2 και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Πάρης Πλειώνης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Φθιώτιδας, με τους «κυανόλευκους» να προσθέτουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει λύσεις σε δύο θέσεις.

Ο 20χρονος μεσοαμυντικός, γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 2006, έχει ύψος 1,95 μ. και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, δίνοντας στον προπονητή του τη δυνατότητα να τον αξιοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Μέχρι πρότινος, ο Πλειώνης αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Μαρκό, στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εκεί ακολούθησε τη διαδρομή από την Κ14 μέχρι και τη Β΄ ομάδα των «ερυθρολεύκων», αποκτώντας εμπειρίες μέσα από ένα οργανωμένο αναπτυξιακό περιβάλλον.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία

«Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάρη Πλειώνη.

Ο Πλειώνης είναι 20 ετών (19/10/2006), έχει ύψος 1,95 μ. και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Μαρκό στη Super League 2, ενώ έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, από την Κ14 μέχρι και τη Β΄ ομάδα του συλλόγου.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Πάρη Πλειώνη, καλώς ήρθες στη Λαμία!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑ' ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή