Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Κυανόλευκες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! (vid)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις τέλος για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ Λαμία τα οποία ετοιμάζονται πλέον να αποχαιρετήσουν το 2021 που ήταν μία άκρως δημιουργική χρονιά για τον σύλλογο και να υποδεχθούν το 2022 με πίστη, ελπίδα και δουλειά για ακόμη καλύτερες ημέρες.

Και επειδή ΠΑΣ Λαμία είναι οι ίδιοι οι αθλητές του, δείτε τι ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που έρχεται, μέσα από το lamiara.gr

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

FUTSAL

Γιώργος Λουλές: “Η εικόνα της Λαμίας είναι σαφώς καλύτερη – Να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού” (vid)

Στις πολλές απουσίες που δεν έπετρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του και ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Futsal, Γιώργος Λουλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περισσότερα

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Τραυματισμοί και covid μας κόστισαν – Με 6 παίκτες δεν υπάρχει Futsal” (vid)

Στις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτές λόγω covid στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του κατέβηκε στην σημερινή αναμέτρηση με 6 μόλις παίκτες, αριθμός αρκετά μικρός για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα

Δημοφιλή

>