Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Κύπελλο: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς

Αποστολή με… ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Τόμας Κεντζιόρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και στην αποστολή ενώ ο Ίνγκασον έμεινε εκτός με ειδική άδεια.

Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για τη ρεβάνς του Κυπέλλου τον Ίνγκι Ίνγκασον που έμεινε εκτός προπόνησης με ειδική άδεια, καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στο μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Eκτός έμεινε και ο Αουγκούστο μετά το χτύπημα που δέχθηκε καθώς και ο Σάστρε που υπολογίζεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στη δράση και σε αποστολή για τον Τόμας Κεντζιόρα που προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Στέφανος Τζίμας δούλεψαν ατομικά. «Μέσα» και ο Τόμας Μουργκ!

Παραδοσιακά, η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή