Ακολουθήστε μας

Νέα

Λαμία σε ΑΕΛ: “Θα τα πούμε στο… τραπέζι στον Παρνασσό”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει την αποστολή εγγράφων από τη διεύθυνση πολιτικής προστασίας της Στερεάς Ελλάδος, για τις καραντινες αθλητών και μελών του ΠΑΣ Λαμία, με αφορμή τα κρούσματα κορωνοιού που διαπιστώθηκαν στην ομάδα της πόλης, ζητάει η Λάρισα δείχνοντας φανερά ενοχλημένη από την απόφαση που λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία με φυσικό επακόλουθο τη παράλληλη αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Η Λαμία δεν την άφησε αναπάντητη…

Η ανακοίνωση: 

Η απόφαση αναβολής των αναμετρήσεων της Λαμίας με Ατρόμητο και Λάρισα, από τα αρμόδια όργανα, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας Υγείας, ήταν απόλυτα λογική. Η ομάδα έχει αυτή την στιγμή 10 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού, τη στιγμή που ένας εκ των ποδοσφαιριστών μας νοσηλεύεται με Covid 19 από το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει έντονα τα συμπτώματα της νόσου. Επίσης μια ολόκληρη οικογένεια ποδοσφαιριστή μας, νοσεί από την μεταδοτικότητα του φονικού ιού.

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες από πλευράς ΑΕΛ μία στοχοποίηση προς το πρόσωπο του κυρίου Μαυρωτά, ο οποίος έπραξε με αίσθημα ευθύνης για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που η πανδημία έχει καθηλώσει ολόκληρη την χώρα. Όπως άλλωστε έπραξε ξανά στο μεταξύ μας ματς στις 8 Νοεμβρίου που και τότε με αίσθημα ευθύνης ανέβαλε τον αγώνα για να διαφυλάξει την δημόσια υγεία, με δύο κρούσματα, παρόλο που δεν το ανέφερε πουθενά τότε το πρωτόκολλο

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τραπέζι στον Παρνασσό!
Ευχόμαστε στον κ. Κούγια και στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Καλές Γιορτές με Υγεία!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Vid | Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Χτίζουμε τη νέα Λαμία»

zaxaropoulos
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την προηγούμενη δύσκολη εβδομάδα, αλλά και στη φιλοσοφία με την οποία χτίζεται η νέα ομάδα της Λαμίας, στάθηκε ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος μετά τη νίκη με 4-1 επί του Φωκικού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία υπογράμμισε πως η επιλογή να στηριχθεί η ομάδα σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αποτελεί συνειδητή απόφαση, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις μιας υψηλότερης κατηγορίας. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έλλειψη εμπειρίας αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν, επισημαίνοντας πως αυτό γίνεται μέσα από κάθε παιχνίδι.

Ο Ζαχαρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν καλύτερα και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, ενώ έδειξαν την απαιτούμενη αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν.

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Όπως έχω πει, οι ποδοσφαιριστές μας είναι νεαροί. Φέτος επιλέξαμε συνειδητά να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Καμία από τις επιλογές μας δεν ήταν τυχαία. Πήρα το ρίσκο, γιατί θέλουμε να χτίσουμε τη νέα Λαμία, μια ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν και σε μια επόμενη κατηγορία.

Το τίμημα αυτής της επιλογής είναι ότι δεν έχουμε ακόμη την απαραίτητη εμπειρία. Στο προηγούμενο παιχνίδι πληρώσαμε ξεκάθαρα την απειρία μας. Αυτή τη φορά, όμως, δουλέψαμε πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να αντιδρούν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι.

Η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο ματς ήταν ότι τότε δεν ήμασταν καλοί στην αμυντική μετάβαση. Σήμερα ήμασταν καλοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, είχαμε την κατοχή και δείξαμε καλύτερη συνολική εικόνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση των παιδιών. Αυτό που συζητήσαμε και δουλέψαμε στις προπονήσεις βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν δεχθήκαμε γκολ, δεν καταρρεύσαμε, αλλά αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για μια νεανική ομάδα που χτίζει την εμπειρία της μέσα από τα παιχνίδια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι παιδιά που δουλεύουν καθημερινά, έχουν ταλέντο και εξαιρετικό χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι προπονητής τους.

Σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη, αλλά από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά και τον σχεδιασμό για το επόμενο παιχνίδι με το Σχηματάρι. Δεν αλλάζει κάτι στον στόχο μας. Σε κάθε ματς χτίζεται η εμπειρία και προχωράμε βήμα-βήμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή