Ακολουθήστε μας

Ράδιο Λαμία

Λαμία: Τι γίνεται με τα έργα σε Καμαρίτσα και ΔΑΚ; – Πότε ξεκινούν οι εργασίες για το Κλειστό Κολυμβητήριο – (ΒΙΝΤΕΟ, Ηχητικό)

Lamiara

έσα στους επόμενους μήνες -επιτέλους- θα ξεκινήσoυνμετά από χρόνια ζητήματα οι εργασίες για Κλειστό Κολυμβητήριο της Λαμίας. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, τις εξελίξεις με το στέγαστρο στο ΔΑΚ Λαμίας αλλά και την… βελτίωση των υποδομών της Καμαρίτσας μίλησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Παναγιώτης Φώσκολος στο ΡΑΔΙΟ Λαμία και το Lamianow.gr.

Επί Μπακογιάννη-Καραϊσκου έγινε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο και δόθηκαν 9 εκατ. Με προσωπική παρέμβαση του Θύμιου Καραϊσκου στο ελεγκτικό συνέδριο πέρασε ο προσυμβατικός έλεγχος και μπήκαν οι υπογραφές στις 27 Μαρτίου του 2020. Μέχρι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους θα ξεκινήσουν και οι εργασίες, επίσημα ώστε δύο χρόνια αργότερα, να καμαρώσουμε όλοι το κλειστό κολυμβητήριο που θα βάλει την πόλη μας στον χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων. Το τι κόσμος κινείται γύρω από τα αθλήματα του υγρού στίβου από τις διοργανώσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Και σίγουρα θα μπορούσαμε να αντλήσουμε και οικονομικά οφέλη από τις μεγάλες διοργανώσεις που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στην περιοχή”, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Επιχειρηματικότητας και συμπλήρωσε: “Σύμφωνα με τη σύμβαση το έργο θα πρέπει να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2022 και πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή, καθώς εντός του έτους 2018 εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ποσό 9.500.000 ευρώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του”.

Όσον αφορά το στάδιο της Καμαρίτσας τόνισε: “Έχουμε υποδομές, οφείλουμε να τις εξελίξουμε και να τις ολοκληρώσουμε. Για το στάδιο της Καμαρίτσας είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα που έχει εντοπίσει και ο ίδιος την πολύ μεγάλη αξία που έχει το έργο, προκειμένου να βρεθεί η δυνατότητα της χρηματοδότησης της εξέδρας και των χώρων των αποδυτήριων και ότι άλλος εξοπλισμός χρειάζεται ώστε να μπορέσει και αυτό το στάδιο να αποτελέσει πυρήνα των αθλητικών εγκατάστάσεων της περιοχής μας”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

Τέλος μίλησε για το αν υπήρξε “κόλλημα” με τις εργασίες στην επέκταση του στεγάστρου του ΔΑΚ Λαμίας: “Πράγματι το έργο εντάχθηκε στον Φιλόδημο και χρειάστηκε η επέμβαση του ίδιου του Δημάρχου στον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών όπου έπρεπε το έργο να διασφαλιστεί, να “κουμπώσει” στον Φιλόδημο χωρίς την επιβάρυνση των δημοτών. Επειδή όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε και λόγω συνθηκών επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκδηλώθηκε η επιθυμία να ξεκινήσουν οι εργασίες τον Μαιο του 2021 και αυτό έχει να κάνει και με την διάθεση των υλικών γιατί αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα υλικά. Θα προετοιμάσουμε το έδαφος και όταν έρθει η ώρα θα προχωρήσουν οι εργασίες γιατί δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε αυτή την στιγμή την πορεία της ομάδας με ένα τέτοιο έργο μιας και κανείς δεν ξέρει πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα…”

Μεταγραφές

Το σενάριο για Τουράμ παραμένει σενάριο!

Υπάρχει όντως ενδιαφέρον της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για τον Βραζιλιάνο;

 

Τις προηγούμενες μέρες ένα δημοσίευμα από Αθήνα, σημείωνε πως ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται και ψάχνει την περίπτωση του Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος τον περασμένο Γενάρη πουλήθηκε στην Κόνιασπορ!

 

Ο Τουράμ, δεν κατάφερε να πείσει τους Τούρκους, καθώς σε 14 συμμετοχές του (τις περισσότερες ως αλλαγή) είχε μόλις 1 γκολ!

 

Το δημοσίευμα τώρα, υπογράμμιζε πως η ομάδα της Λαμίας τσεκάρει την περίπτωσή του και θα ενδιαφερόταν αν τελικά ο σέντερ φορ από την Λατινική Αμερική δεν συνέχιζε στην Τουρκία!

 

Μάλιστα, ένα δεύτερο δημοσίευμα έκανε λόγο για υπαρκτό ενδιαφέρον του ΠΑΣ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή!

 

Τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο», το οποίο σας αποκάλυψε χθες και το στόρι της Λαμίας με τον Αραβίδη, αλλά και το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την ΠΑΕ, αναφέρει πως ενδιαφέρον για τον Τουράμ δεν υπάρχει!

 

Πιο πολύ με σενάριο μανατζαρέων είναι παρά πραγματικότητα!

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>