Ακολουθήστε μας

Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Τώρα και στην πόλη μας! Drive through δωρέαν δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό

Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, από τις 9.00π.μ. έως τη 01.00μμ

Lamiara

Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19 και για ορθή εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή του Δήμου μας, οι κινητές ομάδες υγείας ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων πρόκειται την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, από τις 9.00π.μ. έως τη 01.00μμ να πραγματοποιήσουν drive through δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid test) για τον κορωνοϊό επί της οδού Φιλίας (περιοχή Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας).

Η διαδικασία για κάθε δειγματοληψία θα γίνεται μέσα από το αυτοκίνητο των ενδιαφερομένων, θα διαρκεί πέντε λεπτά και απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Αντίστοιχες δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας απαγόρευσης.

Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Τέντι! Ο σκύλος… ποδηλάτης που κάνει την πόλη να χαμογελά (Φωτό)

Lamiara

Σε έναν τέλειο κόσμο κάθε σκύλος θα είχε ένα σπίτι και κάθε σπίτι θα είχε ένα σκύλο…» λέει ένα γνωστό σκυλο-απόφθεγμα  και όχι άδικα αφού η αγάπη που αναπτύσσεται ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο, είναι ένα βαθύ συναίσθημα αφοσίωσης, ένα αιώνιο σύμβολο πίστης.

Το ήξερε καλά πριν 3000 χρόνια ο Όμηρος, περιγράφοντας με συγκίνηση τον Άργο, τον πιστό φίλο του Οδυσσέα. Ακόμα και ο Φρόιντ που χρησιμοποιούσε την Jofi το αξιολάτρευτο Chow Chow του, σαν «βοηθό» του, σε κάθε συνεδρία. Ίσως γιατί ο πατέρας της ψυχανάλυσης γνώριζε καλύτερα από τον καθένα ότι οι σκύλοι λειτουργούν αγχολυτικά για τους ανθρώπους.

Περισσότερα

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>