Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Lamiara.gr και στην Βολιβία! (Pic)

Lamiara

Μπορεί το lamiara.gr να δημιουργήθηκε για να αποτελέσει την καθημερινή σας επιλογή σχετικά με τα νέα της ομάδας της Λαμίας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται για τα νέα της ομάδας μας και εκτός συνόρων.

Πιο συγκεκριμενα, η ιστοσελίδα “FUTBOLISTAS BOLIVIANOS EN EL EXTERIOR”

που ασχολείται με τα νέα των ομάδων της Βολιβίας αλλά και των γηγενών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα, επέλεξε το lamiara.gr για να ενημερώσει τους ακολούθους του σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα του δικού μας Ντάνι Μπεχαράνο αυτή την αγωνιστική!

Εσείς μας προτιμάτε, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά…

Νέα από Ελλάδα

Ανακοίνωση “φωτιά” από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού!

Ανακοίνωση «φωτιά» από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού, εν όψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ομάδα που πέτυχε τον στόχο της παραμονής πέρσι αποτελεί παρελθόν. Τον κορμό τον ξήλωσε ο σχεδιαστής. Τη θέση των παιχτών που μας έσωσαν πήραν άλλοι αμφιβόλου αξίας.

Μαθημένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς στις καραβιές, μόνο η προέλευση αλλάζει κάθε χρόνο από Αργεντινή σε Πορτογαλία και ανάποδα. Το διαχρονικό πρόβλημα δεν είναι ούτε οι προπονητές, ούτε οι άπειροι παίχτες που έχουν περάσει τόσα χρόνια, είστε εσείς και μόνο εσείς, η νοοτροπία που περνάτε και οι εγκληματικές σας επιλογές. Σε παίχτες και προπονητή θέλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρο.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν είναι αυτό που προσπαθούν να σας περάσουν οι “ακατανόμαστοι”(ένα ωραίο μαγαζάκι όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι) χωρίς πίεση και άγχος ο καθένας για την πάρτη του και όπου βγούμε βγήκαμε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σημαίνει, Οικογένεια, Δύναμη, Πάθος και Τσαμπουκάς. Στις περίεργες καταστάσεις που ζούμε και με το γήπεδο κλειστό (απόφαση ειλημμένη από κάποιους για εμάς και όχι λόγω covid) εμείς είμαστε διατεθειμένοι με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος να πράξουμε αυτά που κάποιοι τα θεωρούν ανούσια, να σας κάνουμε να καταλάβετε σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχετε έρθει και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτός.

Δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε αξιοπρεπείς και σοβαρές εμφανίσεις. Εσείς κάθε αγωνιστική που περνάει με την εικόνα που παρουσιάζετε ντροπιάζετε, όλα τα παραπάνω. Ξυπνήστε! Θα λέγαμε και στους ακατανόμαστους να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους, αλλά θα είναι χάσιμο χρόνου, ποτέ δεν το έκαναν ούτε θα το κάνουν τώρα. Έτσι κι αλλιώς τελειωμένοι είναι, λίγα τα ψωμιά τους, έμειναν μόνοι με τους λίγους γλύφτες δίπλα τους.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ή ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ !!!

Περισσότερα

Δημοφιλή

>